kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Zanlı adliyeye sevk edildi

Giriş Saati : 11.11.2008 16:37
Güncelleme : 11.11.2008 20:10
Yeni Haber
ATV ve Sabah Gazetesi'nin bulunduğu binanın önünde 2 kişiyi yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Mustafa E., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Barbaros Bulvarı'nda otomobilinden inerek belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla önce havaya ateş açan Mustafa E., daha sonra da yoldan geçen ve içerisinde 2 müşterisi bulunan 34 TFP 68 plakalı Erdoğan Çakır'ın kullandığı taksiyi gasp etmeye çalıştı. Taksisini durdurmayarak kaçmaya çalışan Erdoğan Çakır'ı sol kalçasından ve omuriliğinden vuran Musatafa E., etrafa ateş etmeye devam etti. Rastgele açılan ateş sonucu olay yerinden geçen Cumhur Karaaslan elinden yaralanırken, çevreden geçen 1 araca da kurşun isabet etti. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Mustafa E., bindirildiği ekip otosunun da camlarını kırdı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Mustafa E.'nin daha önce 6 kere Balıklı Rum Hastanesi'nde uyuşturucu tedavisi gördüğü ve 1996'da Kadıköy'de havaya ateş açmaktan gözaltına alındığı belirlendi. Bursa'da tekstilci babasının yanında çalıştığı öğrenilen Mustafa E.'nin 3 gün önce İstanbul'a geldiği öğrenildi. Mustafa E.'nin ifadesinde, uyuşturucu krizine girdiği için olay anını hatırlamadığını söylediği kaydedildi. Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan Mustafa E. İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

(CİHAN)