kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Türkiye pazarına 2004’te giren . Quintessentially, telefon ve maille üyelerinin her türlü talebini yerine getiriyor. Bond tipi maceraları bile...

Jet sosyete James Bond tipi aktiviteyle imkânsızı yaşayacak

Pınar ÇELİK - EKONOMİ
06.11.2008
İngiliz kaliteli hayat tarzı şirketi Quintessentially COO'su Frank Rejwan, "Lüks kategorisinde James Bond tipi maceralar 2009'a damgasını vuracak" dedi..
Lüks ün tanımı artık altın kaşık çatallarla yemek yiyip şehrin ortasındaki en lüks otelin suitinden manzarayı seyredip havyar ve şarap içmekle sınırlı değil. Şimdi lüksteki trend kişiye kendini tek ve farklı hissettirebilecek maceralar. Keşfedilmemiş adalar, bölgesel tatlar, şehirden uzak ama doğayla iç içe konaklama yerleri ve tabii ki yöresel eğlenceler... Jet sosyete artık bu hizmetlere para harcıyor. Londra, New York, Paris yine tercih ettikleri lokasyonlar ama eskisi kadar popüler değiller. Bu merkezleri genellikle iş gezilerinde ve alışverişleri için tercih eden zenginler, tatil içinse ne kadar uzak olursa olsun daha önce görmedikleri yerleri tercih ediyorlar.

KRİZ BİZİ ETKİLEMEZ
Dünyada yaşanan krize rağmen cebinde parası olanlar lükse para harcamaktan vazgeçmiyor. Öyle ki İngiltere merkezli d kaliteli hayat tarzı şirketi Quintessentially'nin COO'su Frank Rejwan, "Krizden ciddi anlamda etkileneceğimizi düşünmüyoruz. Ortalama yüzde 20 büyümeye devam edeceğiz" diyor. Rejwan'a göre geçen üç yıl içinde kişiselleşme trendi üzerinden yapılan aktivitelerin yerini 'James Bond' tarzı aktiviteler alıyor. 'En büyük trend insanlara kendilerini özel hissedebilecekleri farklı deneyimler yaşatmak. Rejwan, insanların verdikleri para karşılığında başka kimsede olmayan deneyimler yaşamak istediklerini söylüyor. Türklerin restoranlar ile popüler tatil ve eğlence merkezlerine düşkün olduğunu söyleyen şirket direktörü Elizabeth McIntosh ise Türklerin özellikle sportif aktivite biletlerine ilgi duyduklarını konser biletlerine ise ancak Broadway olduğunda talep gösterdiklerini dile getiriyor.

50
Ofis sayısı

26
Ciro (Milyon Sterlin)

35
Üye sayısı

800
Çalışan kişi

2.500
Sterlin üyelik bedeli
Haberin fotoğrafları