kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Asla oynamam!

Giriş Saati : 06.11.2008 10:34
Güncelleme : 06.11.2008 21:00
Yeni Haber
Bir dönem Kadir İnanır'ın veliahtı olarak anılan Erkan Petekkaya'nın, asla oynamayacağı rol ne? 'Bir oyuncu herşeyi oynayacak diye birşey yok' diyen Petekkaya, bakın hangi rolü oynamayacağını söyledi...

televizyongazetesi.com'un haberine göre; Son Bahar dizisinin 'Galip'i Erkan Petekkaya, bir programa konuk oldu. Petekkaya, oynayacağı roller için seçici davrandığını belirterek, "İçime sinmeyen, bu benim vücut ritmime, kimyama aykırı dediğim rolleri oynamam. Beceremem de zaten. Bir oyuncu her şeyi oynayacak diye bir şey yok. Oynayabilenler olabilir ama ben onlardan değilim" dedi.

ERKAN PETEKKAYA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Petekkaya'ya daha önce verdiği bir röportajda gay rolünde oynayamayacağı sözleri hatırlatılarak nedeni soruldu. Başarılı oyuncu bu soruyu şöyle yanıtladı:

"Binlerce rol varken neden gay rolünde oynayayım ki. Benim ailem niye beni öyle görsün? Oynayana saygı duyarım, elini öperim ama bana ters."

DİZİLERDEN DOLAYI SİNEMA YAPAMIYORUM

Yeni filminde oynaması için Mahsun Kırmızıgül'den bir teklif aldığını söyleyen Petekkaya, sürekli şehir dışında olan film çekimlerinin, dizi çekimlerini aksatabileceğini düşünerek teklife hayır demek zorunda kaldığını belirtti.

Petekkaya, " Ben burada dizi çekiyorum ve bu işten bir sürü insan ekmek yiyor. Ben bütün konsantrasyonumu diziye vermek zorundayım. Sinema yapabilmek için benim bir süre dizi yapmamam gerek" dedi.