kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Akman'dan Kılıçdaroğlu'na hodri meydan

Giriş Saati : 03.11.2008 16:56
Güncelleme : 03.11.2008 19:37
Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Akman'dan Kılıçdaroğlu'na hodri meydan
RTÜK Başkanı Zahid Akman, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik iddialarına ilişkin, "Yarın Plan Bütçe Komisyonu'na gideceğim. Yüce Meclis bu iddialarla ilgili konuşma yapabilmesi için önemli bir ortamdır. Kendilerine hodri meydan diyorum ve iddialarını yüzüme karşı tekrarlamasını istiyorum" dedi.

RTÜK Başkanı Akman, bugün Meclis'te CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine ilişkin "Zahit Akman'ın gerçek patronu, Kanal 7'nin yöneticisi Zekeriya Karaman'dır" şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Akman, ANKA'ya yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun bugün haksız iddialarını sürdürdüğünü söyledi. Yarın Meclis'te RTÜK bütçesini sunmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na katılacağını ifade eden Akman, "Kılıçdaroğlu, iddialarının gerçek ve hukuki olduğuna inanıyorsa, komisyon üyeleri ve medya önünde tekrarlasın" dedi. Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun gıyabında açıklamalar yaptığını hatırlatan Akman şunları söyledi:

"Benimle ilgili açıklamalar yaptığında kendilerine gıyabında değil, "Lütfen yüzyüze yapın. İstediğiniz yerde istediğiniz programda konuşabiliriz' demiştim. Fakat gelmediler. Yarın Yüce Meclis bu iddialarla ilgili konuşma yapabilmesi için önemli bir ortamdır. Kendilerine hodri meydan diyorum ve iddialarını yüzüme karşı tekrarlamasını istiyorum."

ANKA