kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
'BİT YENİĞİ' GÜLDÜRDÜ .... Fırat'ın masasına "Bit Yeniği" adlı tiyatro oyununun davetiyesi konuldu. Davetiyeyi inceleyen Fırat'a, yanında bulunan İl Başkanı Mustafa Attaroğlu, oyunun ismini gösterince gülüşmeler oldu.

'Sakın ola kaçakçıları savunmuş olmayasın'

Murat KARAMAN SABAH
03.11.2008
Fırat, CHP liderine, kaçakçıların avukatlığını yapıp yapmadığını sordu: "Yaşı ilerledi, kulağında sorun var. Cevap alana kadar konuşacağım"..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, partisinin Adana'nın Yüreğir İlçe Kongresi'nde CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yüklenmeyi sürdürdü. Fırat, şöyle dedi: "Yaş oldukça ilerlediği için Sayın Baykal'ın kulaklarında herhalde bir problem var. Mal varlığını formata göre açıklamadı. 10 tane arsam var demekle olmuyor. Kardeşim, Aladağ'ın tepesindeki arsa mı? Antalya'nın deniz kenarında sıfır arsa mı? Kaç metrekare? Kaça aldın? Formatı bilmiyorsan gir başbakanlığın sitesine gör!" Baykal'ın bazı mal varlıklarını avukatlığı döneminde aldığını söylediğini hatırlatan Fırat, sözlerini şöyle sürdürdü "Sayın Baykal kimlerin avukatlığını yaptınız? Sakın kaçakçıları savunmuş olmayasınız? İnanmıyorum ama bazıları söylüyor, Elmalı Hazinesi falan varmış, onu kaçıranlar varmış. Cevap alana kadar konuşacağım. Biz siyasetçiyiz. Vatandaşın mal varlığımızı sorma hakkı, bizim de cevap mecburiyetimiz var." Olaylara da değinen Fırat, "Bir avuç zavallı lastik yakabilir. Terör örgütünün istediği tuzağa düşmeyiz. Terör örgütü AK Parti'den korkuyor. Ben inanıyorum ki yakın bir zamanda doğru yolu bulup bu saflara katılacaklar" diye konuştu.