kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Seinfeld'i Seinfeld yapan bölümler

31.10.2008
THE SUBWAY (3.SEZON, 13. BÖLÜM)
Dört arkadaş metroya binerler, Jerry yolda aşırı kilolu bir nüdistle ahbap olur, George esrarengiz bir kadın tarafından baştan çıkarılıp soyulur, Kramer müthiş bir at yarışı tüyosu alır ve iyi para kazanır.

BOYFRIEND (3. SEZON, 17-18. BÖLÜMLER)
Jerry ünlü beysbolcu Keith Hernandez'le tanışır. Kramer ve Newman'ı gördüğünde Hernandez geçmişe yolculuk yapar, yıllar önce bu ikili onun üzerine tükürmüştür. Jerry, tıpkı JFK filmindeki Kevin Costner gibi 'ikinci bir tükürükçü vardı' temalı bir komplo teorisini savunmaktadır.

THE BUBBLE BOY (4. SEZON, 7. BÖLÜM)
Jerry, Eleine ve George'a bir kamyon şöförü oğlunun 'plastik bir hava kabarcığının içinde' yaşadığını söyler, Seinfeld hayranı çocuğu mutlu etmek için onu ziyarete gitmeyi kabul ederler, Jerry'nin gelmesini beklerken George çocukla Trivial Pursuit oynar. Öfkeden çıldıran çocuğun balonu patlar.

THE CONTEST (4. SEZON, 11. BÖLÜM)
George sevgili dostlarına annesi tarafından mastürbasyon yaparken yakalandığını anlatır. Jerry, Elaine, Kramer ve George mastürbasyon yapmadan en uzun kim dayanacak diye iddiaya tutuşurlar.

THE AIRPORT (4. SEZON, 12. BÖLÜM)
St. Louis'ten yuvalarına, New York'a dönmek isteyen Jerry ve Elaine'in uçuşu iptal olur, yeni binecekleri uçakta first-class bölümde ikisinden birinin oturabileceği bir boş koltuk vardır.
Elaine kaderine razı olup uçağın tıkış tıkış bölümünde hayatta kalmaya çalışırken Jerry bir süpermodelle birlikte huzurlu bir yemek yer.

THE OUTING (4. SEZON, 17. BÖLÜM)
Jerry'le söyleşi yapmaya gelen bir muhabir, ünlü komedyen ve George'un gay bir çift olduğunu düşünür. Ne yapsalar da muhabiri gay olmadıklarına inandıramayan George ve Jerry, başarısız ikna cümlelerinin sonunda "Bununla birlikte gay olmakta sorun yok tabii," demektedirler.

THE SOUP NAZI (7. SEZON, 6. BÖLÜM)
Kramer'ın tavsiyesi üzerine Jerry, George ve Elaine mahalledeki yeni çorbacı dükkânına giderler. Ancak çorbacı çok öfkeli biridir ve Çorbacı Nazi olarak tanınmakta, yemek sırasında yanlış hareket yapanlara çorba vermemektedir.

THE FINALE (9. SEZON, SON BÖLÜM)
Kahramanlarımızı taşıyan uçak Massachusetts'de ufak bir kasabaya iner. Burada silahlı saldırıya uğrayan bir ihtiyar adama yardım etmek yerine kameraya çekip onunla alay eden kahramanlarımız gözaltına alınır.
Mahkemede Çorbacı Nazi'den Balon Çocuğa bütün düşmanlarıyla karşı karşıya gelen ekip, Amerikan halkı tarafından hapisle cezalandırılır.