kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Fuara, sevgilisi Olga’yla gelen Murat Dedeman, Depar’ın üç tekerlekli Spyder model motosikletinin başından uzun süre ayrılmadı.

'Lüküs hayat' sevenler bu fuarda buluştu

ÖNER ÖNGÜN - MAGAZİN
31.10.2008
Servetleri 'milyar dolarlar'la ölçülen zenginlerin arabaları, mücevherleri, saatleri 'Milyoner Fuarı'nda görücüye çıktı. Türk sosyetesi fuarda hem bu lüksü hem birbirlerini inceledi..
Türk sosyetesi, CNR'daki 'Milyoner Fuarı'na büyük ilgi gösterdi. Birbirinden değerli 'oyuncaklar'ın sergilendiği; Michael Schumacher'in Dubai'deki adasından Roman Abromovich'in 'deniz limuzini'ne kadar, lüksün sınırlarını zorlayan her şeyin görülebildiği fuarın açılışı, Fashion TV'nin güzellik yarışması ve defilesinin ardından görkemli bir partiyle yapıldı. Geceye katılan isimler arasında Erdal-Emel-Erdinç ve Hande Acar, Güler ve Naim Arnas, Ayfer Toprak, Vural ve Meral Gökçaylı, İvana Sert, Ali Ağaoğlu, Ahmet Bayer, Arte Çelik, Ahmet-Neslihan Kozanoğlu, Kemal-Feryal Gülman, Irmak Atuk, Özlem ve Sinan Serter, Nalan Salur, Çiğdem Simavi ve Heves Ekinci gibi birçok ünlü vardı.

JAMES BOND'UN ARABASI

Toplam 222 markanın, en lüks ürünlerini sergilediği fuarda yok yok! Moonday yatları tarafından, Hollanda Prensi için de üretilen 100 bin Euro değerindeki motor yat, Adaboard Yatçılık'ın Rus milyarder Roman Abromoviç için özel olarak yaptığı 190 bin Euro'luk 'deniz limuzini' tekne ve Efe Tur'a ait 525 bin Euro'luk yat, sergilenen lüks deniz araçlarından sadece birkaçı. Karada gitmeyi sevenler; fuarda, James Bond'un arabası olarak bilinen 350-400 bin Euro değerindeki Auston Martin'in yeni kasa 2009 DB9 serisini ve 860 bin Euro'luk Bentley otomobili yakından inceleyebilecek. 2D Collection'a ait lüks dekorasyon ürünleri, Prestige Dış Ticaret'in 66 bin Euro'luk Faberge koleksiyonundan parçalar, lüksü evinde görmek isteyenler için ideal. Bugün sona erecek fuarın giriş ücreti 75 YTL.
Haberin fotoğrafları