kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Seinfeld'in unutulmaz kahramanları

31.10.2008
JERRY SEINFELD
Aşırı titiz bir karakter olan Jerry Seinfeld (kendisini oynuyor), New York'un gözde komedyenlerindendir. Çapkındır, zekidir, sağ duyuludur ama aynı zamanda hafif acımasız ve çoğu zaman da sinsidir. Biraz kendini beğenmiş olduğu söylenebilir.

ELAINE BENES
Julia Louis Dreyfus'un canlandırdığı bu çok akıllı karakter yayın dünyasında çalışmaktadır ancak sık sık haksızlığa uğramaktadır.
Adi erkeklere doğru yolu gösteren saf kadın değil, aksine onlardan daha da beter özellikler sergileyebilen bir muzur kadındır. Bir zamanlar Jerry'le çıkmış, daha sonra pek çok başka erkekle birlikte olmuş ancak bir türlü doğru erkeği bulamamıştır.

COSMO KRAMER
Michael Richards'ın canlandırdığı Kramer, elektrik verilmiş gibi gökyüzüne uzanan saçları, değişik kıyafet seçimi, odaya sert ve şaşırtıcı biçimde girişi, duruşu, ilginç arkadaş seçimleri, sakarlıkları ve duyanları şaşırtan bilgeliğiyle 'sen ne güzel komşumuzdun Kramer abi' diyebileceğimiz biridir.

GEORGE COSTANZA
Jerry'nin en iyi dostu olan George (Jason Alexander) dünyanın en bedavacı, cimri, sahtekar, yalancı, ezik, kıskanç ve iğrenç karakterlerinden biridir. Hayatı yalan söylemek ve birlikte yaşadığı ailesinin etkisinden kurtulmaya çalışmakla geçer. En büyük hayali mimar olmaktır, bir süre Yankees takımının yönetiminde çalışır. Kız arkadaşlarından ayrılmak konusunda çok başarılı olduğu kesinlikle söylenemez.

NEWMAN
Wayne Knight'ın unutulmaz Newman karakteri, Jerry'nin hayattaki en büyük düşmanlarındandır. Sık sık birbirlerine pusu kuran ikilinin arası hiç düzelmez. Elaine'e aşıktır. Postacıdır.
Haberin fotoğrafları