kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Kadına hesap ödetmemek maçoluksa evet öyleyim!

31.10.2008
* İki ünlü ve başarılı oyuncunun arasında ego savaşları olmuyor mu hiç? İlişkilerin bu noktada zarar gördüğü söyleniyor...
Tamamen zırvalık. O saçma sapan şeyleri kim söylüyorsa inanmayın. Aynı mesleği yapan iki insan aynı dili konuşur. Başkalarını da töhmet altında bırakmayalım, başka meslekleri de küstürmeyelim ama hiç alakasız bir meslekten olmaktansa, kendi meslektaşımla bir şey yaşamayı her zaman tercih ederim.

LEŞ KARGALARI GİBİ
* Evlenmeyi düşünmüyor musunuz?
Düşünüyorum. Ama ne zaman bilmiyorum. Evlenmekten önce çocuk merakım var. Keşke evlilik üst başlığı olmadan becerebilsek. O zaman 6-7 çocuk yapardım. Ama burası Türkiye; o şartlar uygun değil!

* Korkutucu gelen bir tarafı mı var evliliğin?
Var tabii... Olmaz mı? Bu kadar özgür ve köşeye sıkıştırılmadan yaşamış bir adamın, bazı standartlarını başka birinin hayatına göre kurmaya çalışması zor.

* Bir de üstüne şöhret eklenince tadından yenmez sanırım.
(Gülüyor) Bu sulu zırtlak magazin anlayışı koskoca ülkeyi bize zindan haline getirdi. Hapishanede yaşıyormuşuz gibi hissetmeye başladım; yanımdaki herkesi bir şeyimmiş gibi yazdıkları için... Ben de bunlara cevap veriyorum! Ne saçma! İnsanları ucuz magazin uğruna ihbara yönlendiriyorlar. Geçenlerde bir çocuğun bizi fotoğraflamaya çalıştığını gördüğümde acıdım. 'Çek, bunda gizli gizli çekecek bir durum yok' dedim. Çektiği görüntüyü kullanacağını, kendine göre bir başarı edineceğini düşünüyor. Çünkü TV'de ona öğrettikleri başarı o! Gerçekten beni çatıdan bacadan çekmeye çalışan magazincileri çöpün başında gezen leş kargaları gibi görüyorum.

SEVGİLİMİ KISKANIRIM

* Maço biri misiniz?
Maçoluk nasıl bir şey bilmiyorum ama yeri geldiğinde sevgilimi kıskanırım. Birtakım kurallarım vardır. Örneğin masadaki kadına hesap ödetmem! Mümkün olduğunca arabayı ben kullanırım, onu yormamak adına. Babamdan gördüğüm bazı değerlere ve arkadaşlarıma sahip çıkarım. Tüm bunların anlamı maçoluksa, ben de maçoyum.