kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Karısından kaçtı, "kaçırıldım" dedi

Giriş Saati : 28.10.2008 13:08
Güncelleme : 28.10.2008 22:01
Yeni Haber
Yeni evli bir İsveçlinin karısından kaçmak için "kaçırıldım" hikayesini uydururken polisi de uğraştırdı.

34 yaşındaki İsveçli, Almanya Nürnberg'deki karakola gelerek iki adam tarafından İsveç'teki evinden kaçırıldığını, gümüş rengi bir Volvo araca bindirip götürdüklerini ve kendisin Nurnberg tren istasyonunda bıraktıklarını söyledi. Bunun yanı sıra İsveçli, şahısların bin Euro aldıklarını ve arabalarıyla kaçıp gittiklerini anlattı.

Alman polisi bu ifadeleri çok ciddiye alarak, bir grup polisi bu işe tahsis etti ve gümüş renkli arabayı aramaya başladı. Bunun için İsveçliyi daha iyi anlamak ve soruşturmayı daha sağlıklı yapabilmek için İsveççe tercüman bile tuttu. İsveçli adam, olayı anlattıkça, ifadelerde saçmalıklar ve tutarsızlıklar olduğunu görmeye başlayan Nurnberg polisi, adamı sıkıştırmaya başlayınca sonunda İsveçli olayın gerçek yüzünü itiraf etmek zorunda kaldı.

Bu arada İsveçli adamın 6 haftalık eşi de, kocasının kaçırılmış olma ihtimaline karşı polise ihbarda bulunmuş ve İsveç polisi de o adamı aramaya devam etmekteymiş. Olayın böyle olmadığı, karısından bunalan İsveçlinin aslında Avrupa turuna çıktığı ve karşısına bir şey diyemediği için yalan söylediği ortaya çıktı.

Olayın gerçek yüzünün ortaya çıkması üzerine Alman polisi İsveçliyi tutukladı ve 3 bin Euro kefalet karşılığında adamı serbest bıraktı. Bu konuda İsveç medyasına konuşan İsveç polisi, şaşkınlığını gizleyemeyerek, ilk defa böyle bir hadiseyle karşılaştıklarını ifade etti.

CİHAN