kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

15.10.2008
Tacizciyi bir tekmede öldürdü
Otopark işletmecisi baba, yazıhanesinde 10 yaşındaki kızına tacizde bulunan 65 yaşındaki Ahmet Akaner'e tekme attı. Kalp hastası olan adam yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Akaner hayatını kaybetti. Baba Mehmet Hancıoğlu, "Bir baba kızına taciz edilmesine seyirci kalamazdı. Ambulans çağırarak hastaneye götürdüm. Orada 'düştü' demek zorunda kaldım. Kesinlikle öldürmek istemedim" dedi. Hancıoğlu adliyeye sevk edildi.
Funda YÜKSEL

Sabıkalı pusuda öldürüldü
Karagümrük Çetesi lideri Nuri Ergin'in adamlarından ve 3 ay önce şartlı tahliyeden yararlanarak cezaevinden çıkan sabıkalı Ömür Milkaya, kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü. Saldırıya uğramadan bir saat önce telefonla tehdit alan, buna rağmen motosikletiyle dışarı çıkan ve saldırının hedefi olan Milkaya'nın 3 gün önce de başka bir silahlı saldırıdan yara almadan kurtulduğu ortaya çıktı.
Barış SÖZAL Fatih ULAŞ / SABAH

Acemi çapkın kaçarken ayağını kırdı
ÇORLU'DA evine gittiği kadının eşi eve dönünce paniğe kapılan acemi çapkın, balkondan atlayıp ayağını kırdı. Kemalettin mahallesinde Selma Ş. (24) Yasin E.'yi (23) eşinin evde olmadığı bir saatte misafir etti. Selma Ş. ve Yasin E.'nin evdeyken vardiya değişikliği nedeniyle Muhammed Ş., (31) işten eve erken geldi. Paniğe kapılan E. ikinci kattaki evin balkonundan atlayarak kaçmak istedi. Yere düşen E.'nin ayağı kırıldı.
Levent SİLİSTRE