kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Alişan, Çağla Şikel'in yaz aylarında hamile kalmayacağını iddia etti.

Çağla hamile kalsa leblebi yutmuş solucan gibi olur

İlker GEZİCİ
14.10.2008
Alişan çocuk sahibi olmak isteyen yakın arkadaşı Çağla Şikel'i bir yandan överken diğer yandan da ti'ye aldı: Çağla'nın yazın hamile kalacağını zannetmiyorum. Yazın hamile kalırsa güneşlenmeye çıkamaz. Ama Çağla güneşsiz yapamaz!..
Çağla Şikel'in yakın arkadaşı ve program partneri Alişan, çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Çağla Şikel hakkında açıklamalarda bulundu. Geçen 10 Ağustos'ta Emre Altuğ ile evlenen Şikel'in mutluluğunu kıskandığını söyleyen Alişan, "Çağla evinin hanımı oldu. İki gün evlerinde misafirdim. İkisi de çok misafirperver. Hatta Emre bana tost yaptı" dedi.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Mutlu beraberliğin sırrı
Alişan sözlerine şöyle devam etti: "Çağla muhteşem, dostluğu paha biçilemeyecek biri. Onların evlenmesini en çok isteyenlerden biri bendim. Mutluluktan ağızları kulaklarına varıyor. Birbirlerine karşı çok hoşgörülüler. Şunu yapma bunu yapma demiyorlar ve en önemlisi birbirlerini oldukları gibi kabul etmişler. Mutlu beraberliklerinin sırrı bu." Çağla Şikel ile Emre Altuğ'un çocuk sahibi olmak istediklerini de açıklayan Alişan yakın dostuna espri ile karışık dokundurmadan da edemedi: "Ama ben Çağla'nın yazın hamile kalacağını zannetmiyorum. Yazın hamile kalırsa güneşlenmeye çıkamaz. O da güneşsiz yapamaz. Ben zaten onun hamilelik halini de düşünemiyorum. Leblebi yutmuş solucan gibi olur." Şikel ile Altuğ'un bir erkek çocukları olacağını hissettiğini belirten Alişan, "Çağla kız istiyor ve adını Tuvana koyacak. Ama erkek olursa Alişan koymaya karar verdiler" dedi.
Haberin fotoğrafları