kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

14 yaşında büyük acı

Giriş Saati : 06.10.2008 15:42
Güncelleme : 06.10.2008 23:03
Yeni Haber
Balıkesir'de sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Kemer Country'nin sahibi işadamı Esat Edin ile 3 çocuğu, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.

Ailenin hayatta kalan tek bireyi olan 14 yaşındaki Murat Edin, babası ve kardeşlerini toprağa vermenin acısını yaşarken, cenaze törenine Fener Rum Patriği Bartholomeos da katıldı. Esat Edin ile çocukları Aliye, Serra ve Cem için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene ailenin çok sayıda yakını ve sevenlerinin yanı sıra, Fener Rum Patriği Bartholomeos, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Mustafa Koç, Cem Boyner, Ümit Boyner ve Ethem Sancak başta olmak üzere iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Törende en büyük acıyı, ailenin hayatta kalan tek bireyi olan 14 yaşındaki Murat yaşadı. Eğitim gördüğü Londra'dan İstanbul'a gelen ve acı haberle yıkılan Murat, babası ve kardeşlerini toprağa vermenin üzüntüsüyle taziyeleri kabul etti.

Ayakta durmakta zorlandığı gözlenen Esat Edin'in 90 yaşındaki babası Ahmet Fecih Edin, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Allah rahmet eylesin" dedi. İş dünyasını da bir araya getiren cenaze namazı sırasında Fener Rum Patriği Bartholomeos ön safta yer aldı. Kılınan namazın ardından Edin ve çocuklarının cenazeleri, kanser nedeniyle 6 ay önce hayatını kaybeden anne Mehpare Edin'in kabrinin hemen yanında toprağa verildi.

İHA