kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ankaralı Namık gözaltında

Giriş Saati : 06.10.2008 18:53
Güncelleme : 06.10.2008 23:03
Yeni Haber
Klipte kullanmak için arkadaşı Metin Yaşar'dan emaneten aldığı cipi zamanında iade etmediği ileri sürülen ve sahnelerde "Ankaralı Namık" olarak bilinen Çankırılı Namık Uğurlu gözaltına alındı.

Tuzla'da Tuna Gemi Sanayi adlı firmanın sahibi olan iş adamı Metin Yaşar, şarkıcı Ankaralı Namık'ın, kendisine ait Audi Q7 marka cipini klipte oynatmak üzere bir günlüğüne emanet aldığını, ancak zamanında getirmediğini ileri sürdü. Yaşar'ın, ifadesinde "Namık daha önce arabamı satın almak istedi. Ancak daha sonra vazgeçtiği için anlaşamamıştık. 3 Ekim 2008 günü akşam saatlerinde telefon açarak Sefaköy'de çekimlerini yaptığı bir klipte oynatmak üzere cipimi 1 günlüğüne emanet istedi. Ertesi gün menajeri olarak tanıttığı bir kişi ile gelerek cipi alıp gitti. Ertesi gün öğleden sonra verecekti ama iade etmedi. Kaskosu da bulunan cipimin geri alınarak iade edilmesini istiyorum." dediği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Namık Uğurlu'nun evcinin Pendik'te olduğunu belirledi. Polis ekipleri, Namık Uğurlu'yu gözaltına alırken kapıda park halinde buldukları cipe de sahibine iade etmek üzere el koydu.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Namık Uğurlu'nun, cipi iade edeceğini söylediği, cenazesi olduğu için iade etmek konusunda geciktiğini, bu yüzden de arkadaşının cipi çaldığını sandığını ifade ettiği belirtildi.

İfadesinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye çıkarılan Uğurlu, kendisine yöneltilen sorulara "İyi bayramlar diliyorum sadece." diye cevap verdi. Uğurlu'nun, sağlık kontrolünden sonra Tuzla Adliyesi'ne çıkarılacağı öğrenildi.

CİHAN