kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Baldwin: Kendimi öldürmek istedim!

Giriş Saati : 26.09.2008 09:55
Güncelleme : 26.09.2008 17:14
Yeni Haber
Alec Baldwin, bu hafta ABD'de piyasaya çıkan otobiyografi kitabında, yaşadığı depresyon nedeniyle bir dönem intihar etmeyi bile düşündüğünü açıkladı..

Oyunculuk kariyerinde altın çağını yaşayan Alec Baldwin, geçtiğimiz salı günü düzenlenen 60. Emmy Ödülleri gecesinde, '30 Rock' adlı diziyle komedi dalında 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kucakladı. İş hayatında aradığı mutluluğu yakalayan Baldwin, özel hayatında ise aynı hisleri yaşayamıyor. Eski eşi aktris Kim Basinger'la yıllar önce sancılı bir boşanma süreci geçiren ve kızları Ireland'ın velayet davaları nedeniyle depresyona giren ünlü aktör, yaşadığı kötü anılarını bir kitapta topladı.

ZEHİR KULLANACAKTIM

Baldwin'in 'A Promise To Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce' adlı otobiyografi kitabı, geçtiğimiz salı günü Amerika'da piyasaya çıktı. Birkaç ay önce kızına 'düşüncesiz küçük domuz' dediği için bir süre onunla ilişkisi kopma noktasına gelen Baldwin, bu dönemde intihar etmeyi düşündüğünü kitabında itiraf etti. Baldwin yaşadıklarını şöyle anlattı: "Öyle zor zamanlar geçiriyordum ki, kendimi zehirlemeyi ya da New York'ta, üst katlarda bulunan apartman dairemden atlamayı düşündüm."
Kitabında Kim Basinger'la yaşadığı evliliğe de değinen başarılı aktör, "Kim, kızımıza hamile kaldığında evliliğimizin üzerinde kara bulutlar geziyordu. Yine de boşanmak istemedik ve kızımız 1995 yılında dünyaya geldi" diye yazdı. Basinger'dan 2002 yılında ayrılan ünlü aktör, kızıyla arasının hiçbir zaman bir baba-kız kadar yakın olmadığını da itiraf etti. Sağlığına bir psikiyatr sayesinde kavuştuğunu yazan Baldwin, "Bir doktor bana eğer tedavi olmazsam kızıma da faydalı olamayacağımı söyledi ve ben de tedavi gördüm" ifadelerine yer verdi.

GÜNAYDIN