kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Sarah Palin

Palin'e 'Playboy'a soyun' teklifi yaptı

DIŞ HABERLER
25.09.2008
Playboy'un patronu Hugh Hefner Palin için "Seçimi kazanamazsa gelsin benim dergime soyunsun, gözlüklü kadın ilgi çekiyor" dedi..
ABD'de kasım ayındaki seçimlerde başkan yardımcısı adayı olan Sarah Palin (44), siyaset haberlerinin yanı sıra magazin sayfalarında da boy gösteriyor. Giysileri, küpeleri ve özel hayatıyla ilgi odağı olan Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Palin'e bu kez de ünlü erkek dergisi Playboy'un patronundan teklif geldi. Bugüne kadar yüzlerce ünlüyü çıplak olarak sayfalarına taşıyan Playboy dergisinin sahibi Hugh Hefner, Palin için "Eğer seçimleri kazanamazsa benim dergime soyunsun" dedi.

'SOYUNSA RAFTA DERGİ KALMAZ'
ABD'de yayımlanan OK! dergisine konuşan Hefner, "Bence başkan yardımcılığına yeni bir anlam getirir. Soyunmaya karar verirse raflarda dergi kalmaz" diye konuştu. "Bence Palin tam bir ilgi odağı olur. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama, seksi bakışları olan bu gözlüklü kadında ilgi çeken bir şeyler var" diyen Playboy'un patronu, "Bir de gözlüklerini çıkardığını düşünsenize" dedi. Cumhuriyetçi Parti'nin sözcülerinden henüz bu açıklamalara bir yanıt gelmedi. Bu arada, dış politika konusunda hiçbir deneyimi olmadığı belirtilen Sarah Palin, dün ilk kez yabancı devlet başkanlarıyla buluştu. Pakistan'ın yeni lideri Asıf Ali Zerdari, Palin'e "Muhteşemsiniz" diye iltifat etti. "Neden ABD'nin size hayran kaldığını anlıyorum" diyen Zerdari'ye, Palin'in yanıtı "Teşekkür ederim" oldu. Palin'in saç modeli ise peruk olarak satışa çıktı.

BENZERLİK BAŞINA BELA OLDU
Öte yandan, ABD'deki WVII-TV sunucularından Cindy Michaels, Palin'e benzerliği nedeniyle gelen nefret mesajlarından bıktığını söyledi. Michaels, "Sadece saç şeklimiz ve gözlüklerimiz benziyor. Ama herkes bana hakaret ediyor" dedi.
Haberin fotoğrafları