kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu...

25.09.2008
Android, G1 tadında cepte
Google Android işletim sistemini kullanan HTC'nin akıllı telefonlarından Dream, basına tanıtıldı. Android'in güzel bir sürükle-bırak özelliği, iTunes'a benzer şık bir medya oynatıcısı ve fotoğrafları "çerçeveleyip" duvar kâğıdı yapabilen, kolay kullanılır bir fotoğraf düzenleyicisi olduğu, Google Maps'i ve Google Street View'u akıcı şekilde kullanabiliyor. Fiyatı ise, cihazın kendisi için 179 dolar artı T-Mobile'ın aylık 25 ya da 35 dolarlık sınırsız data planı şeklinde. Avrupa ülkelerinde 2009 yılında piyasada olacak..

Total'den enerji tasarrufu kampanyası
Total Türkiye, üye müşterilerine tek seferde her 100 YTL'lik akaryakıt alışverişleri karşılığında yüzde 80 enerji tasarruflu Osram ampul hediye ediyor. Total'in dünya genelindeki tüm şirketlerinde uygulanmak üzere, enerji tasarrufu ve çevre bilincini oluşturabilmek için başlattığı EcoServices başlıklı sosyal sorumluluk programını eylül ayı itibari ile Türkiye'de de uygulamaya koydu. 8 Eylül'de başlayan tasarruflu ampul kampanyası 8 Kasım'da sona erecek. Tüketiciler kampanya kapsamından en fazla 6 kez yararlanabilecek. Şirket 600 bin ampul hediye etmeyi öngörüyor.

Koç, 60 bin çocuğu tiyatroya götürecek
Koç Holding'in 80. yıl kutlamaları çerçevesinde 2006 yılında başlattığı ve iki yılda 100 bin üzerinde çocuğa ulaşan 'Sizinkiler' Projesi'nde, 2008 yılı turne programı İstanbul'dan başlıyor. Turnede biletler ücretsiz olacak. Müzikli çocuk oyunu bu yıl 7 bölgede, 20 ilde, 74 gösterimle yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşacak. 11 Ekim'de İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezi'nden başlayacak turne 6 Aralık'ta sona erecek.

Coca-Cola'da iki Türk yönetici daha
Şirketin en tepesine Muhtar Kent'i getiren CocaCola'da üst düzey yöneticiler arasına 2 Türk daha katıldı. Merkezi Atlanta'da bulunan CocaCola'da Kurumsal Finans Direktörlüğü'ne Güran Yet, Avrasya ve Afrika Grubu Meyve Suyu Kategorisi Direktörlüğü'ne ise Can Arcasoy getirildi. Can Arcasoy, 90 ülkenin bağlı olduğu bölgede meyve suyu kategorisinin büyümesine yoğunlaşacak.

Pazarlamanın nabzı Marketingist'te atacak
Turkiye'nin pazarlama alanındaki ilk ve tek fuarı olan "marketingist Pazarlama Araç ve Hizmetleri Fuarı", 25 Eylül 2008'de İstanbul TÜ- YAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor. 15 bin metrekarede 450 şirketin yarattığı yüzlerce pazarlama çözümü sunan marketingist, bu sene katılımcı firmaları ve 15000 profesyonel ziyaretçisi ile yaratılacak iş hacmini yüzde 20 büyütmeyi hedefliyor. Bu yıl 9 salonda, 92 oturumda gerçekleştirilecek olan konferanslarda 108 konuşmacı yer alırken, 1000'den fazla yeni üründe ziyaretçilerle buluşturulacak. Her yıl farklı bir konseptle ziyaretçisiyle buluşan "marketingist Pazarlama Araç ve Hizmetleri Fuarı" bu yıl 4 farklı bölümden oluşuyor.