kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Çağla Kubat önümüzdeki kış aylarında Hawai'de düzenlenecek sörf yarışlarında derece almaya çalışacak.

Çağla yarışlar için Hawaii'ye gidiyor

Özlem AVCI
22.09.2008
Milli sörfçü ve oyuncu Çağla Kubat, çocuklara sörf ve snowboard hakkında bilgiler verdi. Kubat bu sezon gelen TV dizisi tekliflerini ise okumadan geri çevirdiğiri açıkladı: "Yarışlar için Hawaii'de olacağım"..
Milli sörfçü-oyuncu Çağla Kubat, sponsoru Boyner Sports'un düzenlediği bir etkinlik çerçevesinde İstinyePark'ta miniklerle buluştu. Çocuklara sörf ve snowboard hakkında bilgiler veren Kubat; snowboard'un pahalı bir spor olmadığının altını çizdi. Yaz aylarında Çeşme'de ünlü isimlerin rüzgar sörfü yapmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Çağla Kubat, "Rüzgar sörfünü ne kadar çok medyatik insan yaparsa, bu spor o kadar tanınır. Bu da yarışçılar için sponsor bulmalarında ve çeşitli şehirlere daha çok yaygınlaşmasında önemli. Umarım geçen yaz sörfte gördüğümüz ünlüler gelecek sezonda çok daha iyi dereceler alırlar" diye konuştu.

*ÇAĞLA KUBAT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BU SEZON DİZİLERDE YOKUM
'Sağır Oda' ve 'Kuzey Rüzgarı' isimli dizilerde rol alan Kubat, bu sezon ekranda olmayacağını da şu sözlerle açıkladı: "Ekrana ara verdim çünkü; kasım-aralık ve şubat-mart dönemlerinde yarışlar için Hawaii'de olacağım. Dolayısıyla dizi tekliflerini senaryolarını okumadan reddettim. Bu senemi sadece rüzgar sörfüne ayırdım" dedi. Kubat çocukları spora teşvik edecek bir program hazırladığını da sözlerine ekledi.
Haberin fotoğrafları