kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ayrılığın nedeni sörf hocası mı?

23.09.2008
Bergüzar Korel'le Tan Sağtürk'ün ayrılığı basının gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre, Korel'in sörf hocasıyla yakınlaşması ilişkiyi bitirdi..
Birbirlerine çok yakıştırılan Bergüzar Korel ve Tan Sağtürk çifti, beklenmedik bir şekilde evliliğe doğru giden ilişkilerini bitirme kararı aldı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız ünlü balet Tan Sağtürk, Korel'le beraberliklerinin asla açıklayamayacağı istisnai bir durum yüzünden bittiğini ve iddia edildiği gibi manken Fatoş Kabasakal'la bir ilgisi olmadığını söyledi. Neden ayrıldıkları konusunun kendisinde saklı kalmasını istediğini söyleyen Sağtürk şöyle konuştu: "Evlilik arifesinde olduğumuz için bizde de bu durum şok etkisi yarattı. Bu ayrılığın herhangi bir yanlış tutumumdan dolayı olmadığını özellikle belirtmek isterim. Bergüzar'la birbirimize olan sevgimiz ve saygımız devam ediyor ve edecektir diye düşünüyorum."

*KOREL VE SAĞTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'BEN DE ANLAMADIM'
Ayrılık kararının ardından hem kendi hem de Bergüzar Korel'in ailesinin onları bir araya getirmek için çaba sarf ettiğini de belirten Sağtürk, "İzmir Selçuk'ta yaşayan ailemi yanıma getirdim. Uzun zamandır ailemle görüşmüyorduk. Şu anda benim yanımdalar. Onlarla birlikte mutluyum. Hayat bizi bir şekilde buraya getirdi. Ne olduğunu ben de anlamadım" dedi.

YALNIZ TATİL YAPMIŞTI
Bütün bu gelişmelerin ardından dün bir iddia kulaktan kulağa yayılmaya başladı. İddialara göre yaz tatilinin bir bölümünü Çeşme'de geçiren Bergüzar Korel, sörf dersi aldığı Mustafa Hoca ile yakınlaştı. İkilinin arasındaki duygular karşılıklı olunca da Korel'in Tan Sağtürk ile ilişkisinin sonu kaçınılmaz oldu. O günlerde Korel'in yalnız tatil yapması da tartışılmıştı. Korel, Çeşme'de tatil yaptığı günlerde Sağtürk İstanbul'da kalmıştı. Sağtürk, "Sevgililer de ayrı tatil yapabilir" açıklamasını yapmıştı.
Haberin fotoğrafları