kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
15 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Bir yemekte buluşan Zerrin Özer ve Levent Süren boşanmaktan vazgeçmiş.

Zerrin Özer boşanma kararından vazgeçti

Başak Çokan/MAGAZİN
14.09.2008
Zerrin Özer, genç eşi Levent Süren'le ev konusunda anlaşmazlığa düşünce boşanmaya karar vermişti. Ama çift, bir yemekte bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti..
2006 yılında kendisinden 22 yaş küçük olan Levent Süren ile nikah masasına oturan Zerrin Özer'le eşinin arası geçtiğimiz yıl oturdukları ev yüzünden açılmıştı. Çift; Beylikdüzü'nde, Süren'in ailesine yakın bir evde oturuyordu. Ama ünlü sanatçı, evin işlerine çok uzak olduğunu ve gününün büyük kısmının trafikte geçirdiğini söyleyerek eşine başka bir yere taşınmayı teklif etti. Ama bu teklifini eşine kabul ettiremeyince çareyi evi terk etmekte buldu. Kendisine Galata'dan bir ev alan Özer, eşiyle aralarındaki anlaşmazlıkları çözemeyince de boşanmaya karar verdi. Ancak iki aydır bir araya gelmeyen çift, geçtiğimiz günlerde yeniden görüşmeye başladı.

EV SORUNU ÇÖZÜLMEDİ
Geçtiğimiz hafta bir restoranda başbaşa yemek yerken görülen ikilinin çok mutlu bir tablo çizdiği söyleniyor. Çiftin yeniden bir araya gelmesine ise yakın dostlarının vesile olduğu belirtiliyor. Şimdilerde yeniden görüşmeye başlayan ikilinin, ayrılık kararlarından vazgeçmiş olsalar da henüz oturacakları ev meselesini çözmedikleri de iddialar arasında.