kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
15 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Bakan Nimet Çubukçu Nuri Alço Okan Karacan Nihat Doğan Emel Şenocak Ak Partı İlçe Başkanı Bülent Gökçen

Nimet Çubukçu istedi, Doğan 'Mihriban'ı söyledi

Öner ÖNGÜN
14.09.2008
Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanı'nın verdiği iftar davetine Bakan Nimet Çubukçu da katıldı. Sanatçılara ilgi gösteren Çubukçu, Nihat Doğan'dan 'Mihriban' adlı türküyü okumasını rica etti..
Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Bülent Gökçen, önceki akşam Maçka Abdikoğlu Restaurant'ta iftar yemeği verdi. Yemeğe, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun yanı sıra Beşiktaş'ta oturan sanatçılar Nuri Alço, Didem Uzel, Nihat Doğan, Emel Şenocak ve Okan Karacan da katıldı.

BAKAN, TÜRKÜ İSTEDİ
Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, yemekten sonra yaptığı konuşmada Ramazan ayının muhtaç ve zor durumda olanları anlama, yardım etme, merhamet ve şefkat duygularının ön plana çıktığı zamanlar olması gerektiğini söyledi. Sanatçılara yakın ilgi gösteren Bakan Çubukçu, Türkiye'nin, her türlü değerine sahip çıkma konusunda sorunlu bir ülke olduğunu ifade ederek, "Başka ülkelerin sanatçısını yere göğe koyamazken, onunla mukayese ettiğimiz kendi ülkemizdeki sanatçıyı yerin dibine batırıyoruz'' dedi. Sevgilisi Didem Uzel ile yemeğe katılan Nihat Doğan, Bakan Çubukçu'nun isteği üzerine 'Mihriban' türküsünü seslendirdi.
Haberin fotoğrafları