kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
15 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
David Beckham

Heykel gibi vücutlarıyla bu yaza damga vurdular!

14.09.2008
In Touch dergisi, yaz aylarında düzgün vücutlarıyla plajlarda göz dolduran ünlü erkekleri seçti. İşte Hollywood'un en düzgün vücutlu erkekleri..
Hugh Jackman
'X-Men' serisinin yıldızı Hugh Jackman, bu seri için hazırladığı vücudunu korumaya devam ediyor. 39 yaşındaki ünlü aktör, "Wolverine rolü için aylarca çalıştım. Kulağımda Metallica'nın en hızlı şarkılarıyla saatlerce koştuğumu ve ağırlık kaldırdığımı hatırlıyorum" diye konuşuyor.

Gavin Rossdale
Ünlü şarkıcı Gwen Stefani'nin 43 yaşındaki müzik yapımcısı eşi Gavin Rossdale formunu tenis oynayarak koruyor. 40'lı yaşlarında olmasına rağmen fit vücuduyla gençlere taş çıkartan Rossdale, "Tenis oynamak bana çok iyi geliyor. Hem hiç sıkılmıyorum hem de kilomu dengede tutabiliyorum" diye konuşuyor.

Brody Jenner
Altın madalyalı olimpiyat atleti Bruce Jenner'ın oğlu olan genç aktör Brody Jenner, düzgün vücuduyla özellikle genç kızların beğenisini kazanıyor. 25 yaşındaki Jenner, "Benim şansım babamdan geliyor. Genetik yönden avantajlıyım" diyor. Genç aktör, formunu boks yaparak koruduğunu söylüyor. Boks yapamadığı günlerde de koşuyor veya ağırlık kaldırıyor.

Matthew McConaughey
Düzgün vücudunu sörf yaparak koruyan 38 yaşındaki ünlü aktör, "Ter atmadığım zaman kendimi rahatsız hissediyorum. Spor yaptığım her dakikadan çok zevk alıyorum" diye konuşuyor. Oğlu Levi'nin annesi Camila Alves'ın da kendisine spor yapması konusunda çok destek verdiğini belirten McConaughey, her gün mekik çekiyor.

Zac Efron
High School Musical'ın genç yıldızı Zac Efron, haftanın beş gününü spor salonunda geçiriyor. Fitness çalıştığını belirten 20 yaşındaki ünlü aktör, "Spor yaptığım zaman kendimi harika hissediyorum. Aynaya baktığımda gördüklerim de kendime olan güvenimi tazeliyor. Spor salonunda geçirdiğim saatler benim için terapi gibi. Beynim dinleniyor" şeklinde konuşuyor.

Mario Lopez
Amerika'da beğeniyle izlenen 'Dancing With The Stars' yarışmasının yıldızı Mario Lopez, geniş omuzları, kaslı kolları ve fit karnıyla Hollywood'un en beğenilen erkekleri arasında yer alıyor. "Her gün iki saatimi spora ayırıyorum" diyen 34 yaşındaki Lopez, bisiklete binerek ve dans ederek vücudunu fit tutuyor.
Haberin fotoğrafları