kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
15 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sevgilisini, ayrılmak istiyor diye öldürdü

Neşet DİŞKAYA SABAH
15.09.2008
İzmir'de ayrılma isteğinden vazgeçiremediği kız arkadaşı Sibel Kuzu'yu pompalı tüfekle vurarak öldüren Turan Güven, daha sonra intihar etti..
İzmir'in Konak ilçesinde Turan Güven, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Sibel Kuzu'yu pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Olay, dün saat 14.30 sıralarında Bozyaka semti 3256 Sokak içinde meydana geldi. İddiaya göre, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Turan Güven (23), 2 yıldır ilişkisinin bulunduğu Alaşehirli kız arkadaşı Sibel Kuzu'nun (22) kendisinden ayrılmak istemesi üzerine İzmir'e geldi. Dayısına ait otomobille İzmir'e gelen Güven, İZFAŞ'ta çalışan kız arkadaşı Sibel Kuzu'nun Bozyaka'daki evine gitti. Evde bulamadığı kız arkadaşını telefon ederek eve çağıran öfkeli genç, genç kızın kendisinden ayrılma isteği nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Güven, kız arkadaşı ile onun ev arkadaşı Sevim Koyun ile evin yakınındaki parka gitti. Ancak genç kız buradaki tartışmada da ilişkilerinin yürümeyeceğini, ayrılmak istediğini tekrarladı ve ev arkadaşıyla birlikte parktan ayrıldı.

YOLUNU KESİP VURDU
Ancak Güven, parktan ayrıldıktan sonra arkadaşıyla birlikte yürüyen kız arkadaşının otomobille önünü kesti. Aracın bagajındaki pompalı tüfeği çıkaran Güven, genç kıza üç el ateş etti, sonra da namluyu çenesinin altına dayayıp tetiği çekti. Sibel Kuzu olay yerinde, Turan Güven ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İşsiz olduğu öğrenilen Güven'in, İZFAŞ'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan kız arkadaşını iki ay önce de darp ettiği, olay üzerine İZFAŞ yetkililerinin Kuzu'yu ofis elemanı olarak çalıştırmaya başladığı öğrenildi.
Haberin fotoğrafları