kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
15 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Başrollerini Alişan ve Aslıhan Gürbüz'ün oynadığı 'GoncaKaranfil'de; Devrim Saltoğlu ve Eşref Kolçak da rol alıyor.

'Goncakaranfil' tam kadro iftarda

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
14.09.2008
atv'nin yeni dizisi 'GoncaKaranfil'in ekibi, önceki akşam iftarda buluştu. Başrol oyuncuları Alişan ve Aslıhan Gürbüz, ekibin neşe kaynağı oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Goncakaranfil' tam kadro iftarda
Yeni yayın döneminde atv'nin iddialı projeleri arasında gösterilen 'GoncaKaranfil' dizisi ekibi, geçtiğimiz akşam Levent Çalıkuşu Restaurant'ta verilen iftar yemeğinde biraraya geldi. Dizinin başrol oyuncuları Alişan (Karanfil Kemal) ve Aslıhan Gürbüz (Gonca) ile Eşref Kolçak (Paşa Dede) ve Devrim Saltoğlu da (Zehir Osman) yemekte hazır bulundu. Dizi ile ilgili sorulan soruları cevaplayan Alişan ile Aslıhan Gürbüz, hayatın içinde olan her şeyin bu dizide yer aldığını söyledi.

DİĞER DİZİLERDEN ÇOK FARKLI
Alişan daha önce 300 bölümlük bir dizide rol aldığını ama hâlâ kendisini oyuncu olarak görmediğini vurgularken, rol arkadaşı Aslıhan Gürbüz ise konservatuvarı birinci bitirmenin verdiği sorumluluk ile projenin üstesinden gelmesinin gerektiğini ve beklentilerin de bu yolda olduğunu belirtti. Dizinin senaryosunun diğer mahalle dizilerine göre farklı olduğunun altını çizen Alişan, hayalleriyle yaşayan ancak hep hüsrana uğrayan insanların hikayesinin anlatılacağını söyledi. Çok iyi anlaştıklarını söyleyen Alişan ve Aslıhan Gürbüz, haklarındaki aşk söylentilerini de yalanladı.
Haberin fotoğrafları