kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Şansınızı artırın...

12.09.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Şansınızı artırın...
Görünen o ki, 20'li yaşlarında bir erkek de düzenli bir hayatı tercih edebiliyor: Ancak monogam yaşama uyum sağlaması ve ilişkinin ilerlemesine alışması biraz zaman alabilir. Eğer sabırlı olabilir; onun eğlence, macera anlayışına ve enerjisine uyum sağlayabilirseniz, ilişkinizi uzun soluklu kılabilirsiniz.

Becerilerini öne çıkarın: İster güncel olaylar hakkındaki bilgisi, ister elektronik cihazlar üzerine dehası olsun, ilgi duyduğu konular ve belirli alanlarda onun görüşünü ve desteğini isteyin. Size ne kadar çok destek verdiğini gördüğünde, ilişkide kendini daha güçlü hissedecektir.

Sosyal yönünüzü öne çıkarın: Arkadaşlarınızla olduğunuz ortamlara ve önemli etkinliklere onu da dahil edin. Sizinle geldiğinde, dans etmek için onu yalnız bırakmayın. Onu çevrenizdeki kişilerle tanıştırın. Ortak yönlerinizi öne çıkarın. Unutmayın; içe dönük kişiler genelde teke tek sohbetleri tercih ederler.

LCV'lere olumlu yanıt verin: Bu ona; onu ne kadar önemsediğinizi gösterecektir. Karşılaşacağınız kişiler hakkında önceden size bilgi vermesini isteyin. Karşılaştığınızda havadan sudan konuşmak için elinizde bazı malzemelerin olması, kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Yakın bulduğunuz arkadaşları ile birlikte program yapmayı önerin.