kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Dokuz yıllık aşkları sessizce sona erdi

Giriş Saati : 14.09.2008 11:27
Güncelleme : 14.09.2008 17:38
Yeni Haber
Nil Karaibrahimgil ve ünlü reklamcı Serdar Erener'in dokuz yıllık aşkları sona erdi. Daha önce birçok kez yollarını ayıran ikilinin bu kez kararlı olduğu söyleniyor..
Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in, kendisini 'Özgür Kız' olarak tüm Türkiye'ye tanıtan reklamların yaratıcısı Serdar Erener'le olan ilişkisi sona erdi. İkilinin, dokuz yıl önce iş arkadaşlığından aşka dönüşen ilişkileri, Erener'in evli olması nedeniyle başlarda büyük çalkantıya neden olmuştu. Bir süre sonra eşi Serra Erener'den boşanan iki çocuk babası Serdar Erener, yine de sevgilisiyle birlikte görüntülenmekten kaçınıyordu.

ARADA KISA BİR AŞK
İlişkilerinde sık sık çalkantılar yaşayan ikili, 2006 yılında yollarını ayırdı. Bu ayrılıktan sonra Karaibrahimgil'in, albümlerinde birlikte çalıştığı ve yine evli olan aranjör Ozan Çolakoğlu ile aşk yaşadığı gazetelere yansıdı. Bir süre sonra Çolakoğlu'yla ilişkisini bitiren güzel şarkıcıyla ünlü reklamcının yolları bir kez daha buluştu. Birlikte basına fotoğraf vermemeye dikkat eden sevgililer, geçtiğimiz yıl Bodrum'da gittikleri Sezen Aksu konserinde ortaya çıktı.

BİR DARGIN BİR BARIŞIK
Ancak ünlü çiftin ilişkileri üzerindeki kara bulutlar dağılmadı. Karaibrahimgil ve Erener'in, bir dargın bir barışık süren dokuz yıllık ilişkilerini kısa bir süre önce sonlandırdıkları söyleniyor. Karaibrahimgil'in ayrılıktan sonra İngiltere'ye gittiği de iddialar arasında.

GÜNAYDIN
Haberin fotoğrafları