kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
13 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Medyum Şükran'dan 2009 kehanetleri

Giriş Saati : 13.09.2008 17:49
Güncelleme : 13.09.2008 23:09
Yeni Haber
Ünlü medyum Şükran, 2009 yılına dair ilginç kehanetlerde bulundu.

Gülben Ergen'in eşinden ayrılacağını ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kalp krizi sonucunda ölüm tehlikesi atlatacağını öne süren medyum Şükran, Seda Sayan'ın da siyah bir cip ile trafik kazası geçirdikten sonra eşi Onur Şan'dan ani bir kararla ayrılacağını iddia etti.

İbrahim Tatlıses'in 2009 yılında kalp krizi sonucunda ölüm tehlikesi atlatacağını öne süren Şükran, "Seda Sayan, siyah bir cip ile trafik kazası geçirdikten sonra eşi Onur Şan'dan ani bir kararla ayrılacak. Gülben Ergen eşiyle bir yıldan beri büyük sorunlar yaşıyordu. 18 ay sonra resmen ayrılacaklar" şeklinde konuştu.

Şarkıcı Doğuş'un bir erkek çocuğu olduktan sonra eşini aldatacağını ileri süren Medyum Şükran, "Tuğba Özay, eski sevgilisi Ali Güven'den tehditler alıyor. Özay, yeni davalarla ve yeni mahkemelerle boğuşmaya devam edecek. Tarkan ile Bilge kesinlikle ayrıldılar. Bir daha bir araya gelmeyecekler" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Gülşen'in iş hayatında ve sanat hayatında uçurumun kenarında olduğunu iddia eden medyum Şükran, "Erol Köse'nin eşi Şükran'a büyü yaptırdı. Ebru Gündeş ve nişanlısı Osman Tan nikah masasından dönecekler, kesinlikle evlenemeyecekler. Osman Bey'in annesi Ebru Gündeş'i istemiyor.

Orhan Gencebay, bu yıl içerisinde ailesinden birini kaybedecek. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın bir kız çocukları olacak ve 5 yıl sonra ihanet yüzünden ayrılacaklar. Kenan Doğulu ise aniden evlenecek. Beyazıt Öztürk kesinlikle evlenmeyecek. Emre Altuğ manken Çağla Şikel'i aldatacak. Evliliği yürüten ise Çağla olacak. 3 yıl sonra da bir erkek çocuğu dünyaya getirecek" diye konuştu.

(İHA)