kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
13 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Cinnet getiren baba dehşet saçtı

Giriş Saati : 13.09.2008 11:13
Güncelleme : 13.09.2008 23:09
Yeni Haber
Şanlıurfa'da borcu nedeniyle cinnet getiren bir baba 2 çocuğunu bıçakla boğazlarını kestikten sonra, elindeki bıçakla önce karnını sonra da boğazını keserek intihar etmek istedi. Anne ve kayınvalide ise hayatını zor kurtardı.

Şanlıurfa'da borçları yüzünden bulanıma girdiği iddia edilen Devrim A. iftar yemeği için gittiği Karaköprü'deki kayınvalidesinin evinde dehşet saçtı.
İddiaya göre bir süre önce İstanbul'da bir kafeterya işleten Devrim A. (33) borçlarının birikmesi üzerine kısa süre önce Şanlıurfa'ya geldi. Yakınlarının yardımlarıyla geçinmeye çalışan aile dün kayınvalide Nesrin G.'nin davetlisi olarak iftar yemeğine gitti.

Sabah saatlerinde eşi Bahar ve çocukları İsmail (2) ile Kudret'i (3) kayınvalidesine gönderen Devrim A., akşam saatlerine doğru kayınvalidesine gitti. Devrim A. eşi Bahar A.'nın uyuduğu sırada evden getirdiği ekmek bıçağıyla çocuklarının bulunduğu odaya giderek boğazlarını kesti.

Gürültü üzerine odaya gelen kayınvalide Nesrin G.'nin çığlık atması üzerine anne Bahar A. da odaya gelerek gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Bu sırada Devrim A. elindeki bıçakla kayınvalidesi ve eşinin üzerine yürüyerek onları da öldürmek istedi. 2 kadın, bağırarak evden dışarı çıkıp komşularının yardımıyla zor kurtuldu. Hızını almayan Devrim A. elindeki bıçağı önce karnına sapladı ardından boğazına dayayarak bu sefer de kendini kesti. Ağır yaralanan baba, çocuklarını öldürdüğü yerde yere yığıldı.

Olay yerine kısa sürede gelen polis kanlar içerisindeki Devrim A.'yı ambulansla Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bıçak darbesiyle ağır yaralanan baba ameliyata alındı. Hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilen Devrim A.'nın yoğun bakıma alındığı bildirildi. Öte yandan 2 kardeşin ölüm haberi duyulması üzerine olay yerinde toplanan Devrim A.'nın ailesi sinir krizleri geçirdi.

(CİHAN)