kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
13 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Obama'nın Ukraynalı kızla seks videosu"

13.09.2008
İnternet hacker'ları ABD'de binlerce kişiye bu başlığı taşıyan virüslü e-mail gönderdi. Güvenlik şirketleri kullanıcıları uyarıyor: Virüs kişisel bilgilerinizi çalıyor..
Kasım ayında yapılacak ABD başkanlık yarışına 'virüs' girdi. İnternet güvenlik şirketi Websense, Demokratların başkan adayı Senatör Barack Obama'nın geçen yıl Ukrayna ziyareti sırasında çekildiği söylenen seks videolarını taşıdığı iddia edilen virüslü bir dosyaya karşı uyardı. 'Barack Obama'nın kızlarla seks hikâyeleri' başlıklı e-mail 'obamasex@obama.com' adresinden gönderiliyor. Şirketin Finlandiya'dan gönderildiğini tespit ettiği e-mail'in açıklama kısmında ise "Senatör Obama'nın birçok Ukraynalı kızla seks videolarını hemen ekteki dosyayı indirerek izleyebilirsiniz" yazıyor. Ancak dosya yüklenmek istendiğinde kişisel bilgileri bilgisayarınızdan çalabilen bir program çalışmaya başlıyor. Bilgiler bir Finlandiya web sitesine aktarılıyor. Şüpheler bu virüsün Cumhuriyetçiler'in işi olabileceği yönünde. Virüslü dosyalar ile ilgili soruşturma ABD istihbaratı tarafından başlatıldı.

ATEŞKES BOZULDU
Öte yandan önceki gün Cumhuriyetçi ve Demokratlar 11 Eylül terör saldırılarının anılması nedeniyle siyasi ateşkes ilan ettiklerini açıkladı. Ancak İki tarafın birbirlerine karşı negatif bir demeç ya da savaşla ilgili polemik yaratacak sözlerde bulunmaması kararına Cumhuriyetçilerin uymadığı ortaya çıktı. Bağımsız bir televizyon takip kuruluşunun açıkladığı rapora göre Demokrat Parti'nin kongresinin yapıldığı Denver'de bir televizyon kanalının McCain'in Demokratlar'ı eleştiren reklamını yayınladığı tespit edildi.