kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
13 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Meltem Cumbul - Özcan Deniz

Zaaflarım yüzünden aşktan korkuyorum

11.09.2008
Güzel oyuncu Fahriye Evcen'le dört aydır büyük bir aşk yaşayan Özcan Deniz, aşka bakışını anlattı: Ben genelde aşktan korkuyorum. Aslında korktuğum aşk değil; aşkın getireceği zayıflıklar. Zaaflarım ortaya çıkıyor..
Meltem Cumbul ile Özcan Deniz, bir aşk dizisinde biraraya geldikleri için heyecan yaşarken kendi hayatlarında aşkın değerini, anlamını, kadın- erkek olma durumunu Marie Claire dergisindeki röportajda masaya yatırdı.

Aşkla sevişilmiyor!
Türkiye'de kadın olma kavramının çok zor olduğunu söyleyen Meltem Cumbul; "Kendi ayaklarımız üzerinde durmanız, ekonomik özgürlüğe kavuşmanız sizi erkekleştiriyorsa ve kadınlığınızı unutturuyorsa, bu bence beş para etmez bir durum" diyerek ekliyor: "Erkeğin de bunu anlayabilecek bir erkek olması gerek. Baskı kurmuş bir erkekle bütün bunları yapabilme olanağı ne kadar var bunu bilmiyorum..." Özcan Deniz ise, Türkiye'de kadınların gerçekten aşkla sevilmediğini düşünüyor ve konuyla ilgili şunları söylüyor: "Kadınlar aşkla çok az seviliyor, aşkla çok az sevişiliyor. O kadınlardan doğan çocuklar da çok zeki olmuyor maalesef! Kadın olduğunu çok fazla bilmiyor bu nedenle... Özgürleşmek istediğinde de şöyle bir hataya düşüyor; erkekleşiyor, aynılaşıyor. Aynılaşma ile eşitlenmek çok farklı. Bir otuz yılı daha var kadının Türkiye'de tam anlamıyla kadın olarak özgürleşmesi, hayatını devam ettirmesi ve erkeklerin severek, aşık, birlikte olabilmesi için..."

Kendimi bırakacağım
Dört aydır 'Yaprak Dökümü'nün sevilen oyuncusu Fahriye Evcen ile aşk yaşayan Özcan Deniz, aşkla ilgili düşüncelerini ise şöyle özetliyor: "Ben genelde aşktan korkuyorum. Aslında korktuğum aşk değil, aşkın getireceği zayıflıklar. Zaaflarım ortaya çıkıyor. Genelde hayatı, gardımı alarak yaşamayı öğrendim; her türlü belaya, güzelliğe, hepsini göğüsleyecek şekilde hazırım... Ama onları kaldırmanız gerek ki size aşık olsun. Kendimi tamamen teslim etmek istiyorum. Bu hayatıma giren kadının işini zorlaştırıyor ama kendimi bırakmaya niyetliyim, bakalım ne olacak..."
Haberin fotoğrafları