kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Etiler'de 'Türkü Bar'a kumar baskını

Giriş Saati : 12.09.2008 09:24
Güncelleme : 12.09.2008 18:12
Yeni Haber
Beşiktaş Etiler'de, türkü bar olarak işletildiği ileri sürülen bir adrese, kumar oynatıldığı gerekçesiyle baskın yapıldı.

Daha önce de defalarca basılan yerde 12'si kadın 45 kişi gözaltına alındı. Türkü bardan müzik aletleri yerine rulet masası, black jack masaları, oyun pulları ve oyun kağıtları çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri yaptıkları istihbari çalışma sonucu, daha önce de defalarca baskın yapılan, Etiler Aytar Caddesi üzerindeki Osmancık Türkü Bar'a kumar oynatıldığı gerekçesiyle baskın yaptı. İkazlara rağmen açılmayan kapıyı balyozla kırarak içeri giren polis ekipleri, içerde, türkü bar yerine kumarhane ile karşılaştı. Polisin baskın yaptığı sırada kumar oynamakta olan işletmeciler dahil 12'si kadın toplam 45 kişi suçüstü yakalandı.

Kabahatler Kanunu'na muhalafetten gözaltına alınan şahıslar, polis otolarına bindirildi. Görüntülenmemek için yüzlerini gizleyen şahıslar eğlenmeye geldiklerini iddia etti. İçerde yapılan aramalarda 1 adet rulet masası, 5 adet black jack masası, oyun pulları ve oyun kağıtları ele geçirildi.

Daha önce başka bir girişi olan kumarhanenin baskınlar nedeniyle girişinin değiştirildiği ve dışardan gelenleri tespit etmek amacıyla kamera kullanıldığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar ve ele geçirilen kumar aletleri Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

(CİHAN)