kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Başbakan Erdoğan, Baymak Emma Üretim Tesisleri’nin açılış törenine katıldı.

Erdoğan: Bağrışmalara pabuç bırakmayacağız

Umut TÜTÜNCÜ / SABAH
10.09.2008
İstanbul'da açılışlara katılan Erdoğan, iktidara karşı iftira kampanyası başlatıldığını savundu. Başbakan "Biz yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz" diye konuştu..
Başbakan Tayyip Erdoğan, dün İstanbul Tuzla'da Şahinler Metal Dönüşüm Tesisleri ile Baymak Emma Üretim Tesisleri'nin açılış törenine katıldı.

DİŞLİ KARŞILADI
Şahinler Metal Dönüşüm Tesisleri'nin açılışında, Başbakanı, Silivri'deki arsa imar değişikliği yolsuzluğu iddiasıyla ismi gündeme gelen ve daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Şaban Dişli ile zabıtalarının alkol sattığı gerekçesiyle büfeci dövdürdüğü ileri sürülen Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok karşıladı. Erdoğan daha sonra 100 metre kadar yakınında bulunan Baymak Emma Üretim Tesisleri'ne geçti. Bu açılışa, Dişli ve Altınok gelmemesi dikkat çekti. Semazenlerin sema gösterisinin ardından kürsüye gelen Erdoğan, konuşmasında iktidarlarına karşı iftira kampanyasının başlatıldığını savundu. Erdoğan şunları söyledi: "Yolsuzlukların olduğu, hortumların kesilmediği ülke olsaydık bu olur muydu? Bunu hazmedemeyenler, bu büyümeyi hazmedemeyenler, gelişmeyi Türkiye'nin bir şantiye haline dönüşünü hazmedemeyenler her türlü iftira kampanyası içine giriyorlar. Bu kervan yola girmiştir. İstedikleri kadar onlar farklı bir şekilde iftira kampanyasını devam ettirsinler, tutmaz. Hiçbir zaman bu iktidar, bu tür sağdan soldan gelen bağrışmalara pabuç bırakmaz. Bu kararlılıkla biz yolumuza devam edeceğiz. Dersimizi iyi çalıştık."