kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
9 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gökçek'ten Eryılmaz'a: İspat etsin istifa edeyim

Giriş Saati : 09.09.2008 11:57
Güncelleme : 09.09.2008 15:42
Yeni Haber
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankaya Belediye başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın Kıbrıs'ta kantinde yolsuzluk iddialarına ilişkin "Eğer böyle bir şey varsa Melih Gökçek, dünyanın en şerefsiz adamıdır. Bunu söyleyip de ispat etmeyen insan da şerefsiz ve haysiyetsizdir. İspat etsin istifa edeyim" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yapılan toplantısında konuşan Gökçek, Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz'ın "Gökçek'e soruyorum, Kıbrıs'ta yedek subayken bir kantin yolsuzluğuna bulaşan kilosu, yaşı, boyu, gülüşü sana tıpatıp uyan birisini tanıyor musun?" şeklindeki iddialarını sert bir şekilde yanıtladı. Gökçek, "Eğer böyle bir şey varsa Melih Gökçek, dünyanın en şerefsiz adamıdır. Bu mahalle dedikodusudur. İğrenç bir dedikodudur. Bunu ispat etmeyen insan şerefsiz ve haysiyetsizdir. Şeref ve haysiyetini kurtarmak istiyorsa bunu ispat etsin. Şerefli ve haysiyetli insanlar iftira atmazlar, söylediklerini ispat ederler" dedi.
Gökçek, Eryılmaz'a yönelttiği, bir akrabasının Beypazarı'nda bir karavanda alem yaptığı ve karavandaki bir kadının vurulduğu şeklindeki iddiasını da hatırlatarak, şunları söyledi:
"Eryılmaz'ın bana verdiği cevap aynen şöyle, "Benim karanvandı, şuydu buyduya karışmış akrabam yoktur. Ama Gökçek, çamur at izi kalsın diyerek, işi başka noktalara çekiyor'. Ben isimleriyle, saatleriyle bu olayı ispat edersem Sayın Eryılmaz belediye başkanlığından istifa edecek mi? Gerçi altı ayı kalmış ama, Çankaya şimdiden kurtulsun. Ben bu olayı ispat edersem o istifa etsin, o Kıbrıs'ta iddia ettiği olayı ispat etsin, ben istifa edeyim."
(ANKA)