kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Kimler yok ki...

Giriş Saati : 06.09.2008 00:38
Güncelleme : 06.09.2008 17:50
* Göcek müdavimleri saymakla bitmiyor. Zorlu'lar Göcek'in müdavimleri arasında başı çekiyor. Öyle ki Ahmet Nazif Zorlu yaz boyunca işlerini kendi adasında geçiriyor. Bir zamanlar Uzan ailesinin sahip olduğu bu ada artık Zorlu'lara ait. Adada biri yazlık, diğeri kışlık iki ev bulunuyor. Adanın önünde ise Yasemin isimli gulet. Zeytinli Adası olarak geçen bu adanın etrafında birçok motor yat göze çarpıyor. Bunlar Zorlu'lara gelen misafirlere ait yatlar. Rahmi Koç'un yelkenlisi de hemen bu adanın yanı başında duruyor.

* Hürriyet Adası'nın sahibi Simavi'ler de her yıl geleneksel Göcek davetlerini sürdürüyorlar. Çiğdem Simavi'nin üzeri Osmanlı motifli yatı da hemen fark ediliyor.

* Cem Hakko, Ronit Gülcan'la sık sık Göcek'te tatil yapıyor. Özcan'ın Yeri'nin de müdavimlerinden olan Hakko, sevgilisiyle basına ilk kez Göcek'te yakalanmıştı.

* Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Mustafa Sandal'ın Göcek'te villaları var.

* Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de tatilini Göcek'te geçirmeyi tercih edenlerden. Gül'ün kaldığı lacivert motor yat göz kamaştıran cinsten.

* Geçtiğimiz hafta Sarah Jessica Parker da Göcek'teydi. Ailesiyle tatil yapan Parker, karaya çıkmayı tercih etmedi.

* Akşam çayında tekneden tekneye geçmek de oldukça moda. Birbirine denizde rastlayan ünlüler ya kaptanla diğer tekneye midyeli pilav, ev yapımı kek gibi yiyecekler gönderiyorlar ya da akşamüzeri kıyafetlerini giyip ziyarete gidiyorlar. Ertesi gün de iadeyi ziyaret devam ediyor.