kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sınavda doğum sancısı tuttu

Giriş Saati : 06.09.2008 19:09
Güncelleme : 06.09.2008 22:58
Yeni Haber
Manisa'da Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi bütünleme sınavına giren 8 aylık hamile öğrenci, sınav sırasında doğum sancıları tutunca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Akhisar ilçesinden sınava girmek için Manisa'ya gelen Leyla Aksu (29), TBMM 85. Yıl Çok Programlı Lisesinde, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi bütünleme sınavı için salonda yerini aldı. Eşi Hüseyin Aksu'nun da bir başka salonda aynı sınavda olduğu sırada doğum sancıları başlayan Aksu, sınav sorumlusu tarafından dışarı çıkarıldı.

112 Acil Yardım ekibinin ambulansıyla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Leyla Aksu Budak'ın (29) sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Müşahede altında tutulan Leyla Aksu Budak, sınav esnasında aniden fenalaştığını, durumu ağrılaşınca sınavı bırakmak zorunda kaldığını ifade ederek, ''8 aylık hamileyim. Henüz doğum günüm gelmediği için sınava girmek istedim. Sınavı da maalesef kaybettim. Sağlık olsun'' dedi.

Kendisi gibi açık öğretim öğrencisi olan eşi Hakan Budak'ın (29) ise bir başka okulda sınavda olduğu için eşinin durumunu sınav bittikten sonra öğrendiğini, hastaneye koşarak geldiğini ve eşinin iyi olduğunu görünce rahatladığını söyledi.

Hakan Budak, ''Sınavda cep telefonunum kapalı olduğu için eşinin durumunu sınav sonrasında öğrendim. İlk duyduğumda çok korktum. Ancak eşimin iyi olduğunu görünce rahatladım. Yapılan tetkiklerin sonucuna göre hareket edeceğiz'' dedi.

(AA)