kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Yakalanan zanlılardan birine ait cep telefonundaki fotoğrafta çete elemanları hep birlikte atış talimi yapıyor.

Çeteden atış talimi hatırası

İsmet ACAR - SABAH
Giriş Saati : 06.09.2008 00:18
Güncelleme : 06.09.2008 15:33
Bursa'da hırsızlık yapıp adam öldüren 16 kişilik çete yakalandı. Zanlıların atış talimi yaparken çekilmiş fotoğrafları bulundu..
Bursa'da 22 ayrı ev ve işyerinden hırsızlık yapan, bir kişiyi öldüren, üç kişiyi de yaraladıkları iddia edilen 16 kişi, polis tarafından yakalandı. Zanlılardan birinin cep telefonunda diğer zanlılarla birlikte atış talimi yaparken çektikleri fotoğraf bulundu.

İKİ İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ
Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki çelik kasa ve ev hırsızlıklarının artması ve olayların birbirleriyle benzerlik göstermesi üzerine harekete geçti. Çeşitli tarihlerde meydana gelen 10 ayrı çelik kasa hırsızlığı, 4 evden hırsızlık, 8 ayrı iş yerinden hırsızlık, adam öldürme ve 3 kişinin ağır şekilde yaralanması olaylarını işledikleri belirlenen 16 kişi için operasyon başlatıldı. Önceki gün düzenlenen eşzamanlı operasyonda Balıkesir ve Bursa'da çok sayıda adrese baskın düzenlendi. Operasyon sonrası 16 kişi gözaltına alındı. Bu arada zanlılardan birinin cep telefonundan da ormanlık alanda diğer çete üyeleriyle atış talimi yaparken çektirdikleri fotoğraf çıktı.