kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

Giriş Saati : 06.09.2008 00:18
Güncelleme : 06.09.2008 15:33
Narkotik komiserine tutuklama
Uyuşturucu satıcılarından tehditle 5 bin dolar aldığı iddia edilen komiser Fatih Mehmet Çolak ile kendisini polis olarak tanıtan Onur Duruk ve Galip Yılmaz silahlı yağma ve çete suçlarından İstanbul Nöbetçi 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Çolak'ın Narkotik Şube Müdürlüğü'nden disiplinsiz hareketleri nedeniyle 4 ay önce başka bir karakola, 3 hafta önce de Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne atandığı belirtildi.
Veli SARIBOĞA

Eski ADD başkanının oğlu intihar etti
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu emekli paşaların avukatlığını üstlenen, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) eski Genel Başkanı avukat Ertuğrul Kazancı'nın 25 yaşındaki oğlu Mustafa Taylan Kazancı, kendisini evinin banyosundaki kalorifer borusuna asarak intihar etti. Yakınları, Kocaeli'ndeki evlerinde meydana gelen olay nedeniyle şoka girerken, gencin bir sorununun olmadığını belirtti.
Abbas ÇAKAR

Okul servisi kavgasında bir şoför yaralandı
Esenler Başakşehir Lisesi'nin servis ihalesini kazanan Gülün Turizm ve geçen yıl ihaleyi kazanan Çakıroğlu firmasına bağlı servis şoförleri arasında yaşanan kavgada, Mehmet Emin Horasan (26) adlı şoför sağ bacağından vuruldu. Polis kavganın, eski firmanın bu yıl taşımak için öğrenci kaydetmeye devam etmesi üzerine çıktığını söyledi. Polis, Çakıroğlu firmasına bağlı saldırgan Kürşat Ç.'yi yakalamaya çalışıyor.
Müslim SARIYAR