kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Chelsea evinde tekledi
Chelsea sahasında konuk ettiği Tottenham ile 1-1 berabere kaldı. Mavi-beyazlılar, 27. dakikada Belletti ile öne geçerken, 45'te Darren Bent skoru eşitledi. Diğer maçlarda ise Liverpool, Aston Villa ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken, Manchester City, Sunderland'i deplasmanda 3-0 yendi. Yeni transfer Shaun Wright-Phillips iki gol kaydetti.

Aurelio ilk maçında sakatlandı
Fenerbahçe'den Real Betis'e giden Mehmet Aurelio, Recreativo Huelva ile oynanan ilk maçta sakatlandı. 19. dakikada kalça kemiğinden sakatlanan oyuncu 23'te yerini Melli'ye bıraktı. Aurelio'nun Ermenistan maçında oynamasının zor olduğu, ancak Real Betis'in i14 Eylül'de Getafe ile oynayacağı maça hazır olacağı belirtildi.

Federasyondan Ümit için mesaj
Futbol Federasyonu, Köln forması giyen ve takımının Karlsruhe ile yaptığı maçta fenalaşıp hastaneye kaldırılan Ümit Özat için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada, "Milli oyuncularımızdan Ümit Özat'ın, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Futbol Federasyonu olarak Ümit Özat'a geçmiş olsun diliyoruz'' denildi.

Altay evinde Kartal'ı ağırlıyor
Bank Asya 1. Lig'de ilk haftasının kapanış maçında bugün Altayspor ile Kartalspor saat 20.00'de Alsancak Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Altay'da Can Erdem, Ali Ölmez, Özkan ve İlhan'ın görev alamayacağı maçta yeni transferler Tiago ve Molina'nın forma giyeceği belirtildi.

Old Firm derbisi Rangers'ın
Glasgow Rangers, ezeli rakibi Celtic'i deplasmanda 4-2 yendi. Ev sahibi ekibin golleri Miller(2), Cousin ve Mendes'den geldi. Celtic'in gollerini ise Samaras ve Nakamura kaydetti. Glasgow Rangers bu galibiyetinin ardından averajla Kilmarnock'un önünde liderliğe yükseldi.

Real ve Barcelona kötü başladı
İspanya Ligi'nde son şampiyon Real Madrid, 1991'den bu yana kazanamadığı Deportivo deplasmanında 2-1 yenilirken, Barcelona ise lige bu sezon çıkan Numancia deplasmanında 1-0 mağlup oldu. İbrahim Kaş'ın yedek oturduğu maçta Getafe deplasmanda Sporting Gijon'u 2-1 yendi. Diğer sonuçlar: Atletico Madrid-Malaga: 4-0, Athletic Bilbao-Almeria: 1-3, Racing Santander-Sevilla: 1-1, Osasuna-Villarreal: 1-1, Real Betis-Recreativo Huelva: 0-1

Bayern nihayet kazandı
Almanya 1. Ligi'nde ilk iki haftada berabere kalan Bayern Münih, evinde Hertha Berlin'i 4-1 yendi. Sakat Hamit Altıntop'un oynamadığı maçta Bayern'in gollerini Toni, Lahm, Schweinsteiger ve Klose atarken konuk ekibin tek golü Pantelic'ten geldi. Yıldıray Baştürk'lü Stuttgart ise, kendi evinde Hannover'ı Gomez ve Pardo'nun golleriyle yendi. Bu arada Hamburg, Fluminense'nin yıldızı Thiago Neves'i transfer etti.

Milan evinde fena çarpıldı
Seria A'da Milan, lige yeni yükselen Bologna'ya evinde 2-1 yenildi. Bologna'nın gollerini 18'de Marco Di Vaio ve 79'da Valiani atarken, Milan'ın tek golü 41'de Ambrosini'den geldi. Milan'da yeni transfer Ronaldinho etkili futboluyla dikkat çekti. Diğer sonuçlar: Roma-Napoli: 1-1, Cagliari-Lazio: 1-4, Atalanta-Siena: 1-0, Torino-Lecce: 3-0, Chievo-Reggina: 2- 1, Catania-Genoa: 1-0. Fiorentina-Juventus: 1-1.

Fenerbahçe'ye Quaresma müjdesi

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki rakibi Porto'nun yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, İnter'e transfer oldu. İnter, Portekizli yıldıza karşılık 18 milyon euro bonservis bedeli ile genç oyuncusu Pele'yi Porto'ya vermeyi kabul etti. Bu arada F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Dinamo Kiev, Ukrayna Ligi'nde lider Metalurg Donetsk'i Bangoura'nın golüyle 1-0 mağlup etti.
21:00
Beşiktaş - Konyaspor
Turkcell Super Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor 0  
  Gaziantep 2  
 Fenerbahçe 2  
  İ.B.B. Spor 0  
 Kocaeli 0  
  Sivas 2  
 Eskişehir 0  
  Hacettepe 0  
 Bursa 2  
  G.Birliği 0  
 Denizli 3  
  Antalya 2  
 Kayseri 0  
  Galatasaray 0  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
3. Hafta
 Hacettepe Fenerbahçe Cumartesi 19:00  
 Konya Denizli Cumartesi 20:00  
 Kayseri Kocaeli Cumartesi 20:00  
 Galatasaray Antalya Cumartesi 21:45  
 Sivas Bursa Pazar 19:00  
 G.Birliği Eskişehir Pazar 20:00  
 Gaziantep Ankaragücü Pazar 20:00  
 İ.B.B. Spor Ankaraspor Pazar 20:00  
 Trabzon Beşiktaş Pazar 21:45