kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Güiza'ya terapi

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones, büyük beklentilerle transfer edilen ancak henüz istenilen seviyeye ulaşamayan Güiza'yla yakından ilgilenme kararı aldı..
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza, terapiye alınacak. Çok yüksek maliyetle sarı-lacivertli kulübe transfer edilen ancak şu ana kadar ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratmasa da henüz beklentileri tam olarak karşılayamayan yıldız oyuncu Aragones'in sıkı kontrolüne girecek. Son olarak cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında birçok gol fırsatından yararlanamayan ünlü forvet, Semih'in attığı golün asistini yapmıştı. Karşılaşmanın sonunda Güiza'nın oldukça moralsiz olduğunu gören Aragones'in golcü futbolcuya, "Sana güvenim tam. Gol atamadığın için strese girme. Senin varlığın bile rakipleri tedirgin ediyor ve arkadaşlarının daha rahat oynamasını sağlıyor" dediği öğrenildi. Daha önce de, Güiza'yla ilgili olarak "Çok yetenekli bir oyuncu ancak gol atamadığı dönemlerde psikolojik olarak kötü etkileniyor" açıklamasını yapan tecrübeli teknik adam yardımcılarından da vatandaşına destek olmalarını istedi.

*DANİEL GÜİZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TEDAVİ MİLLİ TAKIM KAMPINDA
Fenerbahçe'de teknik heyet, Bosna Hersek ve Ermenistan maçları için İspanya Milli Takımı'na çağrılan Güiza'nın bu karşılaşmalarda gol veya goller bulması halinde moralleneceğini düşünüyor. Öte yandan dün Acıbadem Hastanesi'nde MR çektiren Güiza'nın darbe aldığı bölgede ödem tespit edildiği, tedavisine milli takım kampında devam edileceği açıklandı.
21:00
Beşiktaş - Konyaspor
Turkcell Super Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor 0  
  Gaziantep 2  
 Fenerbahçe 2  
  İ.B.B. Spor 0  
 Kocaeli 0  
  Sivas 2  
 Eskişehir 0  
  Hacettepe 0  
 Bursa 2  
  G.Birliği 0  
 Denizli 3  
  Antalya 2  
 Kayseri 0  
  Galatasaray 0  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
3. Hafta
 Hacettepe Fenerbahçe Cumartesi 19:00  
 Konya Denizli Cumartesi 20:00  
 Kayseri Kocaeli Cumartesi 20:00  
 Galatasaray Antalya Cumartesi 21:45  
 Sivas Bursa Pazar 19:00  
 G.Birliği Eskişehir Pazar 20:00  
 Gaziantep Ankaragücü Pazar 20:00  
 İ.B.B. Spor Ankaraspor Pazar 20:00  
 Trabzon Beşiktaş Pazar 21:45