kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tavuklu Şehriye Çorbası

Tavuk budunu 7 su bardağı su ile iyice haşlayın. Daha sonra tencereden alıp, elinizle didikleyin ve bir kenara kaldırın. Tavuk suyuna tel şehriyeyi katın ve 5-6 dakika pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Ardından tavuğu ilave edin ve 1-2 taşım kaynadıktan sonra, tencereyi ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.

Malzemeler 6 Kişilik
* 1 adet büyük boy tavuk budu
* 7 su bardağı su
* 1 çay bardağı tel şehriye
* Tuz, karabiber

Üzerine:
* Pulbiber