kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Carla Bruni ve eşi Nicolas Sarkozy, yatak odalarının kapısını ilk kez ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz'e açtı. Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, eşi Bruni ile birlikte Leibovitz'in objektiflerine poz verdi. Sarkozy'nin rahatlığı Leibovitz'in işini kolaylaştırdı.

Kocama görür görmez aşık oldum

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni, Vanity Fair dergisinin eylül sayısı için Elysee Sarayı'nın çatısına çıktı. Annie Leibovitz'e poz veren Bruni, eşi Sarkozy'e olan aşkını anlattı..
Carla Bruni, bu yılın en çok konuşulan kadınlarından biri oldu... Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evlenmesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken güzel First Lady, Vanity Fair dergisinin eylül sayısına çarpıcı pozlar verdi. Annie Leibovitz'in objektiflerinin karşısına geçen Carla Bruni, vücudunu saran kırmızı elbisesiyle Elysee Sarayı'nın çatısına çıktı. Herkesin merak ettiği Carla Bruni, Nicolas Sarkozy'le nasıl tanıştıklarını Vanity Fair'e samimi bir şekilde anlattı.

*NİCOLAS SARKOZY - CARLA BRUNİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Dört saat konuştu
Ünlü çift, akşam yemeği için gittikleri bir restoranda tesadüfen tanıştı. Carla Bruni, restoranda kendini birden Sarkozy'nin hemen solunda otururken buldu. Cumhurbaşkanını bugüne kadar sadece ekranlarda ve gazetelerde gören Bruni, "Seçimlerde onu desteklemiyordum bile..." diye konuşuyor. Nicolas Sarkozy'yi görür görmez aşık olduğunu belirten Bruni şöyle devam ediyor: "Onun gençliğine, enerjisine ve fiziksel çekiciliğine kapılmamak elde değildi." Masada ortak bir dostları sayesinde Sarkozy ile tanışma fırsatı bulan Bruni, tam dört saat hiç susmadan konuştuklarını dile getiriyor. Çiftin o gece yanında olan bir dostları, "Hiç susmadan konuştular. Hepimiz oturmuş onların arasındaki kıvılcımları izliyorduk" diyor.

Sarkozy eve bıraktı
Gecenin sonunda Sarkozy, Carla Bruni'yi eve bırakıyor. Bruni de onu araması için telefon numarasını veriyor. Eve girer girmez kendilerini tanıştıran arkadaşını arayan Bruni, "Sen bana ne yaptın, beni ne için tanıştırdın? Öyle çekici bir adam ki üstelik beni aramadı hala" diye konuşuyor. Arkadaşı ise, "Seni bırakalı sadece beş dakika oldu, sakinleş Carla" diye cevap veriyor. Ancak Bruni'yi sakinleştiren şey o gece geç saatlerde gelecek olan Sarkozy'nin telefonu oluyor. Bir sonraki hafta Bruni'nin evinde yenen öğle yemeğiyle birlikte çiftin ilişkisi başlıyor ve günümüze dek sürüyor. Bruni, eşinin aşkta çok hızlı olduğunu ve kendisiyle tanıştıktan bir hafta sonra evlenme teklif ettiğini söylüyor. Sarkozy'den bir çocuk sahibi olmayı çok istediğini belirten Bruni, "Ama yaşımın 40 olduğunun da farkındayım, çocuğumuz olmazsa da çok üzülmem. Onunla birlikte olmak zaten büyük mutluluk" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları