kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Genel Müdür Dr. Önder Halisdemir bölgesel güç olma yolunda ilerleyen Aktif Bank’ın, değerlerine sadık kalarak büyümeye ve üretmeye devam edeceğini bildirdi.

'Aktif Bank ilklerin bankası olacak'

Aktif Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Türkiye'de ilk doğrudan bankacılık modelini hayata geçiren Aktif Bank'ın müşteri neredeyse orada olmayı hedeflediğini ifade etti..
Çalıkbank'ın strateji, kadro, bina ve ismini yenilediği Aktif Bank'ın merkez şubesi İstanbul'da hizmete açıldı. Açılışta konuşan Aktif Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, 1999'da kurulan bankanın, Türkiye'de "ilk doğrudan bankacılık" modelini hayata geçirerek, müşteri neredeyse orada olmayı hedeflediğini aktardı. "Aktif Bank'ın ilklerin bankası olacağına yürekten inanıyorum" diyen Çalık, bankanın değişiminde emeği geçen herkese teşekkür etti.

HEDEF BÖLGESEL GÜÇ OLMAK
Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir de Aktif Bank'ın yeni adıyla yürüteceği bankacılık faaliyeti ile ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunurken, Türk bankacılık sektöründe ilklerin yaşanacağı bir döneme girildiğini kaydetti. Bireysel bankacılıkta Türkiye'nin gerçek anlamda ilk doğrudan bankacılık markasını yarattıklarını ifade eden Halisdemir, merkez şubenin kurumlara dönük hizmet anlayışının bir gereği olduğunu dile getirdi. Halisdemir, "İstikrarlı, dengeli ve sağlıklı büyüme temposuyla 'yerli-global' olarak önemli bir bölgesel güç olma yolunda ilerleyen bankamız değerlerine sadık kalarak büyümeye ve üretmeye devam edecektir" dedi. Konuşmaların ardından, Başkan Ahmet Çalık'a Aktif Bank adıyla düzenlenen ilk müşteri hesabı defteri verildi. 4 Ağustos 2008'de Zincirlikuyu'daki yeni Genel Müdürlük binasına taşınan Aktif Bank, Türkiye'nin gelişen ekonomisi içinde yurtdışındaki iştirakleri ile birlikte global bir marka olma stratejisi taşıyor. Bankanın faaliyet gösterdiği ülkeler arasında Arnavutluk ve Kosova gibi ülkeler de bulunuyor.
Haberin fotoğrafları