kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Televizyon izlemem zaten evimde de yok

* 'Parmaklıklar Ardında' dizisinin özelliği neydi? Neden kabul ettiniz? Alışılmış dizi konularının dışında bir konuydu. Hapishane hikayesi anlatması benim için ilginçti. Senaryoyu yazanın Feride Çiçekoğlu olduğunu bilmiyordum. Alman formatı Almanya'da uzun yıllar yayınlanmış bir format. Daha önce izlememiştim. Gördüğünüz gibi evimde de gerçek anlamda bir televizyon yok henüz. Televizyon izleyicisi değilim.

* Zor mu geliyor televizyon seyretmek? Hayır zamanımı çok çalıyor. Çünkü televizyonda bana sunulan şeyler, hiçbir şekilde tatmin edici değil. Bir sürü manasız yayın görüyorum, dehşet içinde kalıyorum. Niye çok değerli olan zamanımı aval aval televizyona bakarak geçireyim.

* En çok sinirlendiğiniz televizyon programı nedir? Çok var, o kadar çok örneği var ki, inanılmaz tavırlı programlar, inanılmaz kötü Türkçeler ve gayet laubali, amiyane konuşmalarla programlar sunuyorlar. Bunlara bizim halkımız bayılıyor. "Halk bunu istiyor" diye büyük bir yalan vardır. Halbuki halk, ne sunarsanız onu ister; iyi, kaliteli şeylere alerjisi yoktur aslında. Ama medyanın büyük gücü... O medyada halka onu uyutacak şeyler sunulur.