kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Atlas’a babaannesi baktı... Dört yıllık evli olan ünlü çift, tatile bir yaşındaki oğulları Atlas’ı götürmedi. Erdoğan minik oğlunu, babaannesi Süheyla Hanım’a emanet etti.

Ayrılık söylentisine teknede baş başa tatille yalanlama!

Evi terk ettiği söylenen Mustafa Erdoğan, eşi Gülben Ergen'in yaşgününü, tekne kiralayıp birlikte Göcek tatiline çıkarak kutladı. İkili bu tatille düşman çatlattı..
Uzun zamandır evliliklerinin yolunda gitmediği konuşulan ve çeşitli defalar bu haberleri yalanlayan Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan çifti, bu kez baş başa tatile çıktı.

*GÜLBEN ERGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇİÇEKLERLE DONATTI
Gülben Ergen'in "Mustafa beni aldatmaz" diyerek konuşmasına karşın bugüne kadar hiç yorum yapmayan ve günlerdir sessizliğini koruyan Mustafa Erdoğan, doğum gününde eşini özel bir tatile çıkararak düşman çatlattı. Ergen'e sürpriz yapan Erdoğan, bir tekne kiraladı ve eşiyle Göcek koylarına demirledi. Günlerdir basında evi terk ettiğine dair haberler yer alan Erdoğan'ın yaptığı bu jest, Ergen'i çok duygulandırdı. Ünlü çift, Erdoğan'ın talimatıyla her tarafı çiçeklerle donatılan lüks bir teknede kaldı. Bol bol güneşlenip, sohbet eden ikili; ikinci balaylarını kutladı.

HASRET GİDERDİLER
Yoğun iş tempoları yüzünden uzun zamandır tatil yapamayan, hatta birbirlerini bile doğru düzgün göremeyen çift, teknede bol bol hasret giderdi.