kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nielsen'in 2006 yılında çekilen bu fotoğrafında fazla kiloları ve kırışıklıkları dikkat çekiyor.

Nielsen kendini yeni baştan yarattı

Adını Sylvester Stallone ile yaptığı evlilikle duyuran Brigitte Nielsen, binlerce dolar ödeyerek kendini yeni baştan yarattı. Bir dizi estetik ameliyat geçiren seksi yıldız, 20 yaş birden gençleşti..
'Rocky' ve 'Rambo' serilerinin yıldızı Sylvester Stallone ile yaptığı 1.5 yıllık evlilikle magazin manşetlerinden inmeyen ünlü aktris Brigitte Nielsen, ilerleyen yaşıyla birlikte zirvede kalmaya başaramadı. 45 yaşındaki ünlü aktrisin kariyerindeki bu çöküş, fiziksel görüntüsüne yansıdı.

ALTI AMELİYAT
Bir zamanlar seks sembolü olarak anılan Nielsen, çok kilo aldı ve bu haliyle neredeyse tanınmayacak hale geldi. Sonunda bu kötü gidişata bir son vermek isteyen Nielsen, 'From Old to New: Brigitte Nielsen in the Celebrity Clinic' adlı programla birlikte kendini yepyeni bir imaja soktu. Dört haftada tam 6 estetik operasyon geçiren Nielsen; gözlerini kaldırttı, dişlerini yeniletti, göğüslerini kaldırttı, yüzünü gerdirdi, güneş lekelerinden kurtuldu ve liposuction operasyonuyla fazla yağlarını aldırdı.

PLAYBOY'DA
Bu ameliyatlardan sonra uzmanların, "20 yaş gençleşti" dediği Nielsen, bu süreçte diyet yaparak 4 buçuk kilo verdi. "45 yaşımda olmama rağmen kendimi 30 hissediyorum" diyen seksi yıldız, önümüzdeki aralık ayında Playboy dergisine soyunacak. Nielsen, 20 yıl önce de aynı dergiye poz vermişti.

AMELİYATLARI NE KADARA MAL OLDU?
Göz Ameliyatı:
3.146 $
Yüz Ameliyatı:
15.730$
Diş Ameliyatı:
47.190 $
Leke Çıkarma:
3.146$
Göğüs Ameliyatı:
9,438 $
Yağ Aldırma:
15.730$
Toplam:
94,380 $
Haberin fotoğrafları