kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sarah Jessica Parker Mısır Çarşısı’nda alışveriş yaptı.

Sıkıntılı günleri Türkiye'de unuttular

Melih TÜRK-Orhan MERDİVAN
'Sex and the Cıty' dizisinin güzel oyuncusu Sarah Jessıca Parker eşi Matthew Broderick ve oğlu James ile Türkiye'ye geldi. Evliliği aldatılma dedikoduları ile sarsılan Parker'ın bu özel tatilini sadece Şamdan Plus görüntüledi..
Sadece Türkiye'de değil dünya televizyonlarında da ilgiyle izlenen 'Sex and the City' dizisi ve bu diziden beyazperdeye uyarlanan aynı adlı filmin başrol oyuncularından Sarah Jessica Parker, Türkiye'ye gelen ünlüler kervanına katıldı. Sarah Jessica Parker'a Türkiye seyahati sırasında, 1997 yılında evlendiği ve son filmi 'Then She Found Me' ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu eşi Matthew Broderick ve 6 yaşındaki oğlu James Wilkie de eşlik etti.

KARİYE'Yİ GEZDİ
Geçtiğimiz aylarda 11 yıllık eşi Matthew Broderick'in kendisini 25 yaşında genç bir kadınla aldattığı yönündeki dedikodularla sarsılan Parker, sıkıntılı günleri geride bırakmak için Türkiye tatilini tercih etti. 5 gün sürecek olan Türkiye seyahatlerine 9 bavulla gelen Parker, daha sonra iki gün boyunca kalacağı Four Seasons Hotel İstanbul At Sultanahmet'e geçti. Ünlü çift iki gün boyunca İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Kariye Müzesi'nde gerçekleşen ilk gezinin ardından Sarah Jessica Parker ve eşi Balat'ta kısa bir tur yaptıktan sonra Eminönü'ne geçti. Mısır Çarşısı içerisinde bulunan dünyaca ünlü restoran Pandeli'ye gelen çift, öğle yemeğini burada yedi. Zeytinyağlı dolma, enginar, dönerli patlıcanlı börek, şiş kebap ve hünkarbeğendinin tadına bakan Parker, tatlı olarak da sarığı burma ve badem kurabiyesini tercih etti. Yemeğin ardından ise Sarah Jessica Parker, Mısır Çarşısı'nda uzun bir gezinti yaptı. Burada rengarenk baharatçıları, lokumcuları ve birçok dükkanı dolaşan ünlü sanatçı ve eşi zaman zaman kendilerine ikram edilen yiyeceklerin tadına da baktı.

ALIŞVERİŞ YAPTI
Sarah Jessica Parker ve eşi Matthew Broderick daha sonra tarihi Rüstem Paşa Camisi'ni de ziyaret etti. Caminin mimarisinden etkilenen Parker ve eşi Broderick, cami içinde yazan yazılar ve mimari özellikleri hakkında rehbere sık sık soru sordular. Parker ve ailesi iki günlük keyifli bir İstanbul gezisinin ardından Göcek'e geçerek mavi tura çıktılar.
Haberin fotoğrafları