kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kadir İnanır bu filmde dayak yedi ve yediği dayaktan bayıldı. -

Hiç inandırıcı olmuyor daha sıkı vursanıza!

MEHMET ÇALIŞKAN
Kadir İnanır, 'Son Cellat'ın çekimleri sırasında rol arkadaşlarını fırçaladı. Rol arkadaşlarından İyi dayak yemediğini söyleyen İnanır, onları kendi uslübuyla motive etti: Daha sıkı vurun!..
Kadir İnanır, başrolünü oynadığı 'Son Cellat' adlı sinema filminin çekimlerine iyi dayak yemediği gerekçesiyle ara verdi. Bugüne kadar canlandırdığı maço ve yakışıklı karakterlerden uzak bir rolle kamera karşısına geçen İnanır bu filmde dayak yiyor, ağlıyor, özür diliyor, aldatılıyor. Filmin önceki gün Amasya'da yapılan çekimleri oldukça zorlu geçti. İnanır, aralarında 200'ün üzerinde filmde rol almış olan Sırrı Elitaş'ın da bulunduğu rol arkadaşlarının kendisine vurmaktan çekinmesi üzerine çekimleri kestirerek bir toplantı düzenledi. Sanatçı, toplantıda, "Sahneler inandırıcı olmuyor. Ya adam gibi döversiniz ya da ben sizi döverim. Neden adam gibi vurmuyorsunuz. Daha sıkı vurun!" şeklinde fırça attı. Ne var ki bu toplantı da pek işe yaramadı. İnanır, ancak üçüncü çekimde dayak sahnelerinden tatmin oldu.

HİKAYESİ GERÇEK
Gerçek bir hikayeden esinlenerek Macit Koper tarafından senaryolaştırılan 'Son Cellat'ta Kadir İnanır ile birlikte, sevgilisi Julide Kural, Atilla Saral, Yasin Kaftanoğlu, Nihan Durukan, Erol Demiröz, Mehmet Çepiç, Sırrı Elitaş ve Hikmet Karagöz rol alıyor. Yönetmenliğini Şahin Gök'ün yaptığı film ekim ayında 45. Altın Portakal Film Festivali'nde yarışacak ve 7 Kasım'da da vizyona girecek.
Haberin fotoğrafları