kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Serap Tanyar

CHP'linin infazında azmettirici eşi çıktı

Kamuran ALAGÖZLÜ BOLU SABAH
Önceki gece 02.00'de yatağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan CHP'li Bolu İl Genel Meclisi üyesi Tanyar'ın eşi ikinci kez ifade verirken, itirafta bulundu..
Bolu'da önceki gece yatağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan CHP'li İl Genel Meclisi üyesi Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar "cinayete azmettirmek" suçundan tutuklandı. Olayla ilgili kimliği belirlenen bir kişinin arandığı belirtilirken, evden çalındığı öne sürülen Tanyar'a ait iki av tüfeği ise evden yaklaşık 100 metre mesafedeki parkta bulundu. Polis, 2 çocuk babası Tanyar'ın (56) önceki gece 4 bıçak darbesiyle öldürülmesi olayıyla ilgili eşi Serap Tanyar'ın (44) ikinci kez ifadesine başvurdu. İlk ifadesinde "Duştaydım, kızımın çığlıkları üzerine banyodan koşarak çıktım. Bu sırada kapıdan 2 kişinin çıktığını gördüm" diyen Serap Tanyar'ın, dün yeniden alınan ifadesinde eşinin öldürülmesine azmettirdiğini itiraf ettiği öne sürüldü. Karacasu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde memur olan Serap Tanyar, "cinayete azmettirmek" suçundan tutuklandı.

ÂŞIĞINA ÖLDÜRTTÜ İDDİASI
Tutuklanan Serap Tanyar'ın internetten tanıştığı Tekirdağlı bir kişiyle ilişkisi olduğu ve cinayeti bu kişiye işlettiği öne sürüldü. Olay gecesi Tanyar'ın bu kişiyi çocukları uyuduktan sonra eve aldığı, ardından da kendisinin banyoya girdiği iddia edildi.
Haberin fotoğrafları