kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ünlü sanatçılar ve köşe yazarları Pekin’e gidecek takımımıza destek vermek için üzerinde çeşitli sloganların bulunduğu tişörtleri giydi.

Engelli sporcular Pekin'e gidiyor!

Türkiye Paralimpik Olimpiyat Takımı yedi ayrı branşta ülkemizi temsil etmek için 30 Ağustos'ta Pekin'e gidiyor. Birçok ünlü isim, sporculara destek vermek için beyaz tişörtlerle objektif karşısına geçti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Engelli sporcular Pekin'e gidiyor!
Çin başkenti Pekin'de önceki gün sona eren 2008 Olipmiyat Oyunları'nın ardından şimdi de 'Paralel Olimpiyat' heyecanı başladı. İlk olarak 1948'de İngiltere'de İkinci Dünya Savaşı gazilerinin katılımı ile gerçekleşen 'Paralel Olimpiyat'a bu yıl ülkemizden 16 sporcu katılıyor. 6-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek oyunlar için, Türkiye Paralimpik Olimpiyat Takımı 1 Eylül'de Pekin'e gidecek. Sporcularımız yedi ayrı branşta (Okçuluk, Atıcılık, Halter, Atletizm, Masa Tenisi, Tekerlekli Sandalye Tenisi ve Judo) altın madalya için mücadele edecek. 30 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Yalın konseriyle Pekin'e uğurlanacak olan Türkiye Paralimpik Olimpiyat Takımı'na pek çok ünlü isim de destek veriyor. Ahu Yağtu, Emre Altuğ, Fadik Sevin Atasoy, Hande Yener, Hidayet Türkoğlu, Irmak Ünal, Merve İldeniz Saadet Işıl Aksoy, Selin Demiratar, Serdar Önal, Tamer Yılmaz gibi ünlü isimlerin yanı sıra Ayşe Özyılmazel, Cengiz Semercioğlu, Elif Aktuğ, Melis Alphan, Onur Baştürk, Sanem Altan gibi pek çok köşe yazarı da Paralimpik Olimpiyat Takımı'na destek vermek amacıyla üzerinde çeşitli sloganların bulunduğu tişör Murat Özbey'in objektifine poz verdi.
Haberin fotoğrafları