kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Eva Longoria

'Umutsuz ev kadınları' yeni sezona hazır!

'Desperate Housewives' yıldızları yeni sezonun tanıtımı için poz verdi. Çekimlerde bol bir elbise giyen Eva Longoria, hamilelik iddialarını kuvvetlendirdi ..
Eylül ayında beşinci sezonuyla Amerikalı hayranlarıyla buluşacak olan 'Desperate Housewives' dizisinin yıldızları Teri Hatcher, Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman ve Nicollette Sheridan yeni sezonun tanıtımı için poz verdi. Tanıtım pozlarında tüm yıldızlar ayakta dururken, Longoria'nın oturarak objektiflerin karşısına geçmesi dikkat çekti.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

2013 YILINA GİDİYORUZ
Bir süredir basında hamile olduğuna dair haberler çıkan 33 yaşındaki aktris, çekimlerde yine karnını gizleyen bol bir elbise giyerek bu iddiaları kuvvetlendirdi. Yeni sezonda da izleyiciyi heyecanlı olayların beklediğini belirten dizinin yaratıcısı Marc Cherry, "Beşinci sezonda 2013 yılına giderek, karakterlerimizin neler yaşayacaklarını göreceğiz" diye konuştu. Wisteria Lane'e yeni komşuların da katılacağını belirten Cherry, beşinci sezonda da Edie Britt karakterinin yer alacağını belirtti.
Haberin fotoğrafları